Ankarada 3 farklı şubesi bulunan kurumumuzda görevlendirilmek üzere Özel Eğitim Alanı Öğretmeni aranmaktadır.
Firmamızda çalışmak üzere Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi aranmaktadır.TV8.5 kanalına yapmış olduğumuz iŞ ve BAŞARI isimli programımız için Şişlideki ofisimizde telefon ile firmalarla iletişime geçip programımızın konseptini aktarıp bu firmalara çekim randevusu oluşturarak programımıza dahil edebilecek, ikna ve iletişim yeteneği yüksek ekip arkadaşları aramaktayız.
İş yerlerimizin yemek ve temizliğini yapacak işine mani olacak çocuk ve hastalığı olmayan , işinde titiz ,temiz ve düzenli olan , personel alınacaktır.
Firmamızda görevlendirilmek üzere Cnc Torna Operatörü aramaktayız.Cumartesi-Pazar tatil , servis imkanımız vardır.
Akınsoft Yazılım Mersin Bölge Müdürlüğü, Ticari ve Sektörel yazılım alanında hizmet veren firmamızın Mersin / Yenişehir şubesinde yazılım destek ve satış süreçlerin de çalışacak Yazılım Teknik Destek Elemanı alınacaktır.
Firmamızda görevlendirilmek üzere Tıbbi Sekreter alınacaktır.Fotoğrafsız Cvler kabul edilmeyecektir.
Bayisi olduğumuz ürünlerin market ve şarküteri kanalı başta olmak üzere sipariş alınması, yeni müşteri ziyaretleri yapılması, düzenli rut sistemi ile nokta ziyaretlerinin yapılmasında görevlendirilmek üzere Satış Temsilcisi alınacaktır.
Firmamızda görevlendirilmek üzere Ustabaşı alınacaktır.
Şirketimizde çalışmak üzere Saha Satış Elemanı ihtiyacımız bulunmaktadır.
Talas bölgesini bilen motorlu paket elemanı aranmaktadır.
Hukuk bürosunda çalışacak saat 13.00 -17.00 arası olmak üzere günde 4 saat çalışmalı. Haftanın 5 günü gelmesi gerekmektedir. Ücret olarak 1.000 tl verilecektir. Ya da haftanın üç günü gelecek ise 500 tl verilecektir.Kadın erkek farketmez.
Firmamızda görevlendirilmek üzere Cnc Cam İşleme Makinesi Operatörü alınacaktır. İşlenecek kalıp parçalarının cam programını yapacak. Parçaların tezgaha bağlanması ve işlendikten sonra ölçü kontrollerinin yapılması.
EYS İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Bünyesinde çalışmak üzere İstanbul Avrupa Yakasında ikamet Saha Pazarlama Uzmanı aramaktayız.
Atölyemiz talaşlı imalat bölümünde istihdam edilmek üzere -ÜNİVERSAL TORNA USTASI 1 KİŞİ-ÜNİVERSAL FREZE USTASI 1 KİŞİ
Atom Baskı Teknolojileri Bilişim Dijital Makine A.Ş. şirketimizde çalıştırılmak üzere bayan asistan arıyoruz.Sosyal medya hesaplarımızı kontrol edecek n11 sahibinden hepsi burada vesaire ile ilgilenecek sabah açılış 8:30 akşam kapanış 6 çalışacak iş arkadaşı arıyoruz.
Üreticisi olduğumuz maskeleri ofis ortamında sabah 09:00 ila akşam 18:00 saatleri arasında paketleme yapabilecek ^ ELİ HIZLI,PRATİK^ personel aranmaktadır. Öğlen yemekleri firmamıza aittir. Günlük Yevmiye ile çalıştırılacaktır.ACİL ! olarak aranmaktadır. Günlük yevmiye 70 TL dir.
2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında Bakırköy Yükselen Nesil Eğitim Kurumumuzda görev yapacak Sosyal Bilgiler Öğretmeni alınacaktır.
Kırtasiyemize bayan Stajyer Grafiker aramaktayız
Firmamızı web alanında ileriye taşıyabilecek çalışma arkadaşı arıyoruz,
Yenibosna metrobüs’e 5 dk. yürüme mesafesinde bulunan muhasebe büromuza Muhasebe Personeli aranmaktadır.
İnşaat firmasında çalışmak üzere Satış Pazarlama Sorumlusu alınacaktır.
Muhasebe ofisimize yetiştirilmek üzere yardımcı bay eleman alınacaktır..
İstanbul ve çevre illerde tam zamanlı olarak çalışacak takım arkadaşları aramaktayız. İş : ihracat öncesi ürünlerin kontrollerini içermektedir.kendi aracı olan adaylar tercih edilecektir.
Yazılım şirketi için deneyimli veya deneyimsiz bay veya bayan eleman alınacaktır.
Toptan ve perakende satış yapan firmamızın açmış olduğu butik mağaza ve sosyal medya hesaplarını yönetecek personel aramaktayız.
Avukatlık ofisimizde Sekreter çalışma arkadaşı aramaktayız.Ofisin genel düzen ve temizliğini sağlamakGünlük yemek hazırlamakMisafirleri karşılamak, yönlendirmek ve ikram servisini yapmakGelen- giden evrak, kargo, kurye, posta kayıtlarını tutmak, koordinasyonu sağlamakGerekli evrak akışını düzenlemek, fotokopi çekmekTelefon trafiğini yönlendirmekAjanda takibi, toplantı bilgilendirmeleri ve hatırlatmaları yapmakRandevuları ayarlamakOfis malzeme ihtiyaçlarını tespit etmek ve bildirmek, zamanında ihtiyaçların karşılanmasını sağlamakGerektiğinde ofis dışı evrak takibi ve tahsilat işlerini yürütmekYöneticinin verdiği ofis içinde ve dışındaki sair sorumluluk ve işleri yerine getirmek.
Dondurulmuş pasta ve unlu mamülleri üretimimiz de çalışmak üzere Paketleme Elemanı alınacaktırMesai saatleri :08:30-17:30Servis imkanımız yok.
İSTANBUL genelinde projelerimize;Bay Kimliksiz Gözetim Danışma Personelleri alınacaktır.Site Avm, rezidans, otel, plaza, holding, şantiye okul vb projelerimizde görevlendirmek üzere Danışma Görevlisi arayışımız bulunmaktadırGaziosmanpaşa- Alibeyköy- Kağıthane-eyup Site- Şantiye- Rezidans Projeleri:2+2+2 çalışma sistemi maaş2450- 2700 TL Maaş+ Agi+ 150 TL Sodekso+ SGKMecidiyeköy- Şişli- Levent- Beşiktaş civarı projelerimiz2+2+2 çalışma sistemi maaş2600 TL maaş + agi + 2 öğün yemek projeden + SGKBahçelievler--zeytinburnu-merter-cevizlibağ projeleri4 çalış 2 izin çalışma sistemi veya 12 /362450 TL maaş + 275 TL yol + 250 TL ticket + projeden yemekBahçelievler -Ataköy projesi8 saat çalışma sistemi maaş.2600 TL maaş + agi + projeden yemekEsenyurt- Beylikdüzü- Bölgesi Site, Rezidans, Okul Projelerimiz;2+2+2 çalışma sistemi2650 TL maaş + 205 TL yol+ 205 TL yemekAvcılar- Büyükçekmece- Hadımköy-haramidere Bölgesi Projelerimiz2+2+2 çalışma sistemi2500-2700 TL Maaş + Yemek+ AGİ
E- ticaret firmamızda çalışmak üzere E-Ticaret Uzmanı ekip arkadaşları aramaktayız.
Dokumada bulunan Brk Gym spor salonumuzda çalışacak bayan Antrenör arıyoruz.
Yenişehir iş ilanları Tüm zamanların en çok istenen ve iş çalışmalarında ve iş başvurularında da çalışmak istediğiniz yerleri kendiniz belirlemek için son yıllarda da büyük önem arz eder konuma ve duruma gelen bu sistem üzerinde anında artık her türlü meslek erbaplarına dönük çalışma şansınız olmaktadır. Bu bakımdan da Yenişehir bölgesinde bulunan insanlar için bu gibi pek çok iş şartlarında da elde edeceğiniz güzel ve verimli maaş sistemini de hak ederek ister tam zamanlı olarak ya da yarı zamanlı bir biçimde iş ortamında çalışırsınız. Bütün bu gerek görülen her türlü detaylı iş ilanları kapsamında sunulan derin bilgi ve içeriklere ulaşarak sunacağımız bilgiler iş alımları ve işçiler için büyük önem arz eden durum olmaktadır. Yenişehir Semtlere Göre Kariyer Fırsatları Afşar, Akbıyık, Akçapınar, Akdere, Alaylı, Ayaz, Aydoğdu, Barcın, Beypınar, Burcun, Cihadiye, Çamönü, Çardak, Çayır, Çayırlı, Çelebi, Çeltikçi, Çiçeközü, Demirboğa, Dereköy, Ebeköy, Eyerce, Fethiye, Gökçesu, Gündoğan, Günece, Hayriye, Hıdırbali, İncirli, Karaamca, Karabahadır, Karacaahmet, Karacaali, Karaköy, Karasıl, Kavaklı, Kıblepınar, Kızılhisar, Kızılköy, Kirazlıyayla, Koyunhisar, Kozdere, Köprühisar, Kurtuluş, Mahmudiye, Marmaracık, Mecidiye, Menteşe, Orhaniye, Osmaniye, Papatya, Paşayayla, Reşadiye, Selimiye, Söylemiş, Subaşı, Süleymaniye, Tabakhane, Terziler, Toprakdere, Toprakocak, Ulucami, Yarhisar, Yazılı, Yeni, Yenigün, Yeniköy, Yıldırım, Yılmaz, Yolören, Yüzüncüyıl Yenişehir İşkur İletişim Adresi Atatürk Cad. No: 104, 16990, Osmangazi - BURSA Yenişehir İşkur Telefon Numaraları Tel:(0224) 225 17 46 , Fax:(0224) 220 20 13 , E-mail:bursa@iskur.gov.tr