Firmamızda görevlendirilecek Resepsiyonist aranmaktadır.
Firmamızda görevlendirilmek üzere Satış Pazarlama Sorumlusu aramaktayız.Satış ve Pazarlama çalışmalarını yürütmek ve şirkete yeni müşteriler kazandırmak,Ürün tanıtım ve eğitimini gerçekleştirmek,Müşteriler ile telefonda ve mağazada iyi ilişkiler kurmak,Müşteri ziyaretleri, tanıtıma yönelik materyallerin hazırlanması, müşteri iletişimi, yabancı konuk ağırlama, ulusal ve uluslararası toplantılarda firmayı temsil etmek,Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmak,Öneri ve çözümler sunmak,Siparişten sevkiyata tüm süreçleri takip etmek,Yurtiçi ve yurtdışı satış faaliyetlerinin yürütülmesini sağlamak.Siparişin alınmasından teslimatına kadarki tüm satış süreç ve operasyonlarının yürütülmesi ve müşterinin bilgilendirilmesinden sorumlu olacak ve düzenli olarak tüm raporlamaları Satış&Pazarlama Müdürüne sunacaktır.
İngilizce bilen ve satış pozisyonunda deneyimli Satış Personeli aramaktayız.
Firmamızda görevlendirilmek üzere Pazarlama Elemanı alınacaktır.
Güvenlik Kimliği Olmayan Çok Sayıda Danışma,Güvenlik Gözetim Personelleri.Güneşli-Halkalı- İkitelli civarı metro bölgesine yakın projelerimiz içinÇalışma sistemi 2 gündüz 2 gece 2 izin1.70 boy ve üzeri 19/40 yaş aralığıMaaş: 2.570 TL+ Sgk+YemekEsenyurt -Beylikdüzü -Avcılar Metrobüs güzergahına yakın şantiye,site ve iş merkezi projeleriÇalışma sistemi 2 gunduz 2 gece 2 off1.75 boy ve üzeri 19/45 yaş aralığıMaaş: . 2.480 TL + Sgk+Yol +YemekMecidiyeköy -Taksim Plaza otel ve iş merkezi projelerimizeÇalışma sistemi 2 gündüz 2 gece 2 izin / 12/36 projelerimiz için1.75 boy ve üzeri 20/45 yaş aralığıMaaş: . 2.620 TL+ 250 TL Ticket + Agi + SgkAtaköy bölgesi şantiye ve site projeleriÇalışma sistemi 2 gündüz 2 gece 2 izin 8 saat olup1.75 boy ve üzeri 21/45 yaş aralığı askerligini yapmış.Maaş . 2.470 TL+ 150 TL Ticket + Servis+ SgkAlibeyköy bölgesi site ve şantiye projesiÇalışma sistemi sabit gündüz1.75 boy ve üzeri 22/35 yaş aralığıMaaş: . 2.500 TL + 200 Multinet + SgkDavutpaşa-Cevizbağ-Topkapı bölgesi projeleri içinÇalışma sistemi 2 gündüz 2 gece 2 izin1.75 boy ve üzeri 22/45 yaş aralığıMaaş: .2.400TL + Yemek + Sgk + 205 nakit yolYenibosna iş merkezi projesiÇalışma sistemi sabit gündüz 5 çalış 2 izin veya sabit gece1.70 boy ve üzeri 22/45 yaş aralığıMaaş: . 2.540 TL + 205 Sodexo + SgkKayaşehir bölgesi site projesiÇalışma sistemi 2 gündüz 2 gece 2 izin1.75 boy ve üzeri 25/45 yaş aralığıMaaş: 2.330 TL. + Agi + Yemek + Sgk(yatılı çalışma imkanı da vardır)Bahçeşehir -Başakşehir bölgesi şantiye ve site projesiÇalışma sistemi 2 gündüz 2 gece 2 izin1.75 boy ve üzeri 22/50 yaş aralığıMaaş: 2.600 TL.+ Agi + Yemek + Sgk
İmalat firmamızda çalışacak vasıfsız eleman aranıyor.
Cafemizde çalışacak Garson alınacaktır.
İtaliana Fabbrica Aydın Mimar Sinan şubesinde çalışmak üzere deneyimli servis elemanları ve yardımcı servis elemanları aranıyor.Görüşmeler başvurudan sonra yüz yüze yapılacak ve tüm detaylar yüzyüze konuşulacaktır. Görüşmeye yazılı cv ile gelinmesi zorunludur.
Faaliyetlerini ortopedi ve travmatoloji alanında yürütmekte olan medikal firmamıza Ameliyathane Hizmetleri Teknikeri iş arkadaşları alınacaktır.
Sağlık sektöründe başarılı bir geçmişe sahip Eyüp/Göktürk ’te hizmet veren Özel Mono Tıp Merkezi’nde görevlendirilmek üzere Hasta Kabul/Vezne Görevlisi aranmaktadır.
Sağlık sektöründe çalışacak, Uluslararası Satış Elemanı alınacaktır.
Batı Kültür Yabancı Dil ve Kariyer KurumundaTam zamanlı görevlendirilmek üzereÇalışmalarıyla mesleğine ve kendine değer katan , mesleğini seven,Mutlu öğretmenler = mutlu çocuklar anlayışımızın içinde yer almak isteyen ,İngilizce Öğretmenleriyle tanışmak istiyoruz.
Maya Group Temizlik ve Gıda Ambalaj firmamıza sektörde deneyimli ve kendi müşterilerini de dahil edecek Satış Pazarlama Elemanı çalışma arkadaşı arıyoruz.
Yazılım ve Donanım sektöründe faaliyet gösteren firmamızda piyasaya yeni çıkacak otel restoran ve kafeler için hazırlanmış otomasyon yazılımımızın satışında , yüksek primle ,sürekli kazanarak ,huzurlu bir ortamda çalışacak prezantabl Pazarlama Uzmanı çalışma arkadaşları arıyoruz.
Başakşehirde ki firmamızda çalışacak İhracat Müdürü arayışımız bulunmaktadır.Yeni müşteri ve pazar araştırması yapmak.Müşteri analizleri ve ziyaretlerini gerçekleştirmek.Piyasa bilgilerinin derlenerek fiyat analizlerinin yapılması İhracat işlemlerinin tüm organizasyonunun sağlanması. (müşteri siparişlerinin alınması, sisteme işlenmesi, üretimin tamamlanması ile ürünlerin müşteriye ulaştırılması için gümrükçü ve nakliye firması ile gerekli koordinasyonun sağlanması)Müşteri istekleri ve ihracat işlemleri için gerekli evrakların hazırlanması.
CIA özel güvenlik ltd.şti olarak 2007 den beri sektöründe öncü firma olarak belirli bölge ve semtler de farklı projelere sahibiz vizyonumuz sektör de bir numara olmak bunun için siz değerli iş arkadaşlarımızla temizlik alanın da birlikte yol yürümek istiyoruz. Elemana ihtiyaç duyulan proje bir özel okul görev tanımı ise temizlik olarak okulun farklı bölüm ve yerlerinde temizlik görevini tamamlayacak yol arkadaşlarına ihtiyacımız bulunmaktadır .
Firmamıza Model Makineci arayışımız bulunmaktadır.
Ankara Arjantin caddesindeki ofisimizde hafta içi 8:45-19:15 saatleri arasında, asgari ücret ile; büronun düzeni, idari ve dosyalama işlemleri ile ilgilenip, katip ve avukat arkadaşımıza yardımcı olacak, iyi derecede bilgisayar bilgisine sahip, uzun süreli ÇALIŞMA İSTEKLİ VE AZİMLİ Sekreter aramaktayız.Not: Çankaya/Arjantin caddesine ulaşım sorunu olanlar lütfen başvuru yapmasın.
Ümraniye bölgesine bağlı; Natoyolu caddesine ve Yukarıdıdullu mh organize sanayi bölgesi projemizde çalışacak, kadosan otosanayi sitesine yakın, askerliğini yapmış, 23-45 arası, 1.70 boyu ve üzeri olan, 8 saat çalışma 3 vardiya haftada 1 gün izin ile çalışacak 15 gün yada 1 ay çalışcak JOKER-PARTTİME olarak çalışcak, bay silahlı kimlikli süresi geçmemiş özel güvenliğe olan yada güvenlik şube müdürlüğüne güvenlik kimlik başvurusu yapmış, güvenlik çalışabilir belgesini alan özel güvenlik görevlisi aranıyor. Aşağıdaki Yetkili Yasin Bey’in Telefonunu Arayıp Onay Aldıktan Sonra Şirkete görüşmeye Geliniz Onay Almadan Şirkete Görüşmeye Gelmeyiniz. Ulaşamazsanız Telefonun Mesaj Bölümünden Bilgilerinizi ve Numaranızı Yazın Hemen Size Geri Dönüş Yapalım İnsan Kaynakları Yönetici: Yasin İrtibat: 05051825070
Firmamızda görevlendirilmek üzere Çay Servis ve Temizlik Personeli aranmaktadır.