Banka tahsilat iş ve işlemleri ağırlıklı olarak çalışan ofisimizde birlikte çalışmak üzere banka alacakları tahsilatı konusunda deneyimli Çağrı Merkezi Görevlisi aranmaktadır.
· Tecrübeli, yaratıcı, dinamik ve başarılı bir ofis yönetim ve danışman kadrosuyla çalışmak isteyen, · Gayrimenkul sektörüne ilgi duyan ve bu sektörde kariyer yapmak isteyen, · Özgüveni yüksek, iletişim becerileri güçlü, vizyon sahibi ve dış görünümüne özen gösteren, · Motivasyonu yüksek ve pozitif bakış açısına sahip, · Özgür bir çalışma ortamında takım ruhuna inanan, ·Ofis içerisinde gaymrimenkul ilanları verip telefonlara bakabilecek, · Mesai değil, sorumluluk bilinciyle çalışacak, zamanını iyi kullanan, EMLAK OFİSİNDE ÇALIŞACAK YÖNETİCİ SEKRETERİ ARIYORUZ . 09.00 - 19.00 Saatleri Arasında Çalışabilecek Haftada 1 Gün izin Avcılar ve Çevresinde İkamet Etmesini Tercih Ediyoruz. BAŞVURULARINIZI TELEFON YA DA İNTERNET ORTAMINDA YAPMANIZI RİCA EDERİZ...
Danışmanlığını yapmakta olduğumuz medya sektörlü firmamız için Sistem Yöneticisi aramaktayız.
İstanbul / Büyükçekmece ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Özel Yedi Yüz Yirmi Dört Uzaktan Öğretim Kursumuzda part-time zamanlı görev almak üzere; Lise ve Ortaokul dengi,Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni alınacaktır.
Firmamız bünyesinde satış danışmanı olarak çalıştırılmak üzere eski Kipa avm yeni Migros 5M, de Bay - Bayan Satış Danışmanı çalışma arkadaşları aranmaktadır.*Sektörümüz hakkında bilgi sahibi olmayan adaylar kendiniz için bir meslek seçmenizde ve öğrenmenize bizde size yardımcı olmak isteriz.
Kumaş Laboratuvar Test Sorumlusu aranmaktadır.İş Tanımı;Laboratuvar haslık, fikisel, boyutsal, yıkama test ve numune kabul bölümlerinde test işlemlerini ve kumaşların renk lotlamasını yapmak,Müşteri talep ve ihtiyaçlarına uygun biçimde zamanında test edilmesini, sonuçlanmasını sağlamak,Sorumlu olduğu bölüm personelinin eğitimini ve gelişimini sağlamak.
Site Temizlik Personeli aranmaktadır.4. Leventteki projemizde görevlendirilmek üzere Sözleşmeli olarak çalışacak Site Temizlik Personeli aranmaktadır. İş Tanımı; Sitenin dış çevre temizliği ve kontrolünü yapacak, Düzenden sorumlu, Haftanın 5 günü tam zamanlı olarak çalışacak, Cumartesi - Pazar Tatil, Asgari Ücret + Ticket ***Sadece cvbenim.com üzerinden yapılan başvurular kabul edilecektir. ***Telefonla başvurular kabul edilmeyecektir.
Gebze Hasköy Sanayi Sitesinde Bulunan İşyerimize Tecrübeli Tornacı Alınacaktır. İş Şartları Yüz Yüze Görüşülecektir.
Çeşme Fener koyunda bu sezon hizmet vermeye hazırlanan 38 odalı,3* lı otelimiz için öncelikle elektra bilgisi olan Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.
Merkezimizde çalışmak üzere Danışma Görevlisi arayışımız mevcuttur.
ATASEHİR'DE BULUNAN OZEL KOLEJİMİZE İLETİSİM BECERİLERİ YUKSEK TOPLULUK ONUNDE SEMİNER SUNUM İSLERİNİ YURUTEBİLECEK AKADEMİK GELİŞİMİNİ ONEMSEYEN OGRETMEN ALİNACAKTİR
Extruder Makine ve Şekilleme Makina Operatörü alınacaktır. 25-45 yaş aralığı erkek adaylar başvuru sonunda uygun görüldüğünde işe alınacaktır.Şartlar başvurudan sonra görüşülecektir.
Genel merkezimizde çalıştırılmak üzere Rezervasyon Sorumlusu arayışımız vardır. Gelen rezervasyonları Fidelio suite v8 programı aracılığı ile ilgili yerlere girmek,Müşterileri otel hakkında bilgilendirmek (fiyat,çocuk politikası, oda tipleri, manzara tipleri, v.s.)Gelen telefonları müşteri memnuniyetli ve çözüm odaklı karşılamak,Acentalar ile doğru ve etkili iletişim sağlamak,Night, check in, check out, gün açılışı, gün sonu, fiyatlandırma, kod oluşturma vs. Fidelio programıyla doğru ve entegre şekilde sistematik yapılması.
ET ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE ( SUCUK, SALAM,PASTIRMA, KAVURMA ) ÇALIŞACAK GIDA MÜHENDİSİ ALINACAKTIR.
Firmamıza bay bayan elaman alınacaktır. bay elemanlar malzeme tedariki yapıcak aynı zamanda faturalar ile ilgilenecektir. bayan elemanlar ise yemek yapacak ve faturaları takip edecektir. firmamızda herhangi bir program kullanılmamaktadır. sadece fatura girşi ve çıkışları excel üzerinden kaydedilecektir. lise mezunu veya öznlisans mezunları aranmakrtadır.
Hukuk Büromuzun, Banka kurumlarının tahsilatını sağlayan Çağrı Merkezi departmanında görevlendirilmek üzere Çağrı Merkezi Görevlisi takım arkadaşları aramaktayız.*İlana sadece online başvurular ve deneyimli olanların başvuruları değerlendirilecektir.
Firmamız bünyesinde tam zamanlı çalışacak Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi takım arkadaşları arıyoruz.
Firmamız bünyesinde tasarım departmanında görev alabilecek Grafik Tasarımcısı çalışma arkadaşı aranmaktadır.,Çalışma Yeri Manise Şehzadelerdir.
Ayakkabı sektöründeki firmamıza 35-45 yaşlarında tercihen Sysmond muhasebe programına ve ofis programlarına hakim bay Ön Muhasebe Elemanı aranıyor.
Yolcu gemilerinde , kuruyük gemilerinde ve turistik yatlarda çalışacak Vasıfsız Eleman çalışma arkadaşları alınacaktır.Maaş+ Mesai+ SSK+Yemek+ İkramiye+Prim+ Sefer PrimiKalacak yer temin edilir.**Tüm sosyal haklar mevcuttur. Gemi adamı cüzdanı olmayan acemi personeller için M.E.B ve Denizcilik Haberleşme Bakanlığı onaylı anlaşmalı kurumumuzda tam teşekküllü gemi adamı yetiştirme kursları düzenlenmektedir. Cüzdan ile ilgili müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.