Esenyurtta bulunan Avm içerisindeki standımızda yetiştirilmek üzere çalışma arkadaşları arıyoruz. Güvenli ve elit ortamda yeni bir iş deneyimine hazır mısınız.
Bayrampaşadaki firmamızda çalışmak üzere Kaynakçı aranmaktadır.
Kimya Sektöründe hizmet vermekte olan firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere Kimya Mühendisi aranmaktadır.Kozmetik mevzuatına uygun olarak yasal süreçlerin takibini yapacak,Ürün güvenlik ve teknik bilgi formlarının (SDS ve TDS), analiz sertifikalarının hazırlanması, kimyasal değerlendirilmelerinin yapılması ve düzenli olarak kayıtlarının tutulmasını sağlayacak,Sertifikasyon sürecinde bulunmuş ve yeni belgelendirme süreçlerini yürütebilecekkim
İstanbul K.çekmece/Sefaköyde buluna firmamızda klima filtresi için Pazarlama Uzmanı arıyoruz.
Firmamızda görevlendirilmek üzere Kalite Güvence Uzmanı alınacaktır.Yeni faaliyete geçen depomuzda kalite güvence sisteminin yürütülmesi, ürünlerin, deponun rutin kalite kontrol işlemlerinin yapılması, İlaç Takip Sisteminin kurulması ve düzenli takibi, deponun Ecza Depoları Yönetmeliğine sürekli uygunluğunun sağlanması görevlerinde çalışacak.
Muhasebe Sorumlusu aramaktayız.
Soylu Avm Kocamustafapaşa şubesınde görevlendırılmek uzere bayan Satış Danışmanı alınacaktır
Firmamızda çalışmak üzere deneyimli Elektrik Elektronik Mühendisi arıyoruz.
Avcılar, Denizköşklerde bulunan güzellik salonumuz için kalıcı ekip arkadaşları aranmaktadır.Sigorta + Maaş + Prim şeklinde çalışmaktayız.Bölgesel Dolgu gibi güzellik ve estetik merkezinde uygulanabilecek farklı bölümlerde uzman olan tecrübeli arkadaşlarla da görüşmeye açığız.
Sahada müşteri iletişimi ve satış destek konusunda kendine güvenen Saha Satış Personelleri aramaktayız.Part-time veya freelance çalışmaya uygundur.Çalışmalarınıza başladıktan sonra belirlenen satış hedefine geldiğinizde kadrolu olarak çalışmak için görüşmelere başlanacaktır. Kadrolu çalışma koşulları:Şirket işleriniz için kullanabileceğiniz firmaya ait bir araç tahsis edilir ve yakıt giderleriniz firma tarafından karşılanır,Sigortanız yapılır,Maaş+prim şeklinde çalışırsınız,Oluşturduğunuz müşteri portföyüne hizmet verirsiniz,Belirlenen satış hedefine gelene kadar prim sistemine dahil olursunuz, prim sistemi kardan %30dur. Yani 30.000 TL satış gerçekleştirdiğinizde ortalama 3.000 TL kazanç elde edersiniz, prim sisteminde belli bir kota yoktur. 100 TL satış yapsanız bile kazandığınız prim 15 gün sonra hesabınıza yatar.
Dijtal ev tekstili sektöründeki firmamıza baskı operatörlüğü biriminde çalışacak Baskı Operatörü alınacaktır.
Firmamız bünyesinde çalışacak muhasebe deneyimi olan Satış Danışmanı alınacaktır.
Firmamızda görevlendirilmek üzere Ofis Destek Personeli çalışma arkadaşı arıyoruz.İş tanımı :Ofis işlerinden sorumlu olacak,Misafirleri karşılayacak,Çay ve kahve servisi yapacak.Öğlen yemeği yapacak.Çalışma saatleri ; 08:30-18:30Cumartesi ve Pazar tatil.*** Fotoğraflı cvler dikkate alınacaktır.
Diksiyonu düzgün, insan ilişkileri kuvvetli , eli anahtar tutan erkek çalışan arıyoruz.
İmalat ve ihracat firmamıza işini seven muhasebeden anlayan tecrübeli kadın Muhasebe Sorumlusu arıyoruz.
Firmamızda görevlendirilmek üzere Sekreter aranmaktadır.Evrak dokümantasyon işlemlerini yürütecek ,Merkez ofisimizde çalışacak ,Çay kahve servisini yapacak,Telefonlara bakacak,Gelen misafiri ağırlayıp, bilgilendirecek,Uzun yıllar istikrarlı bir şekilde çalışmayı planlayan, Sorumluluk sahibi olan çalışma arkadaşları aramaktayız. Not : Öz geçmişteki eksik bilgiler ve imla hataları değerlendirmede olumsuz olarak ele alınacaktır.
Erenköy, Ethemefendi Cd site projemizde çalışacak, 23-41 arası, 1.70 boyu ve üzeri olan, 12 saat çalışma 2 gündüz 2 gece 2 gün izin vardiyalı çalışacak, 2400 TL maaş+agi+350 TL ticket yemek kartı ile bay kimlikli, süresi geçmemiş özel güvenlik veya güvenlik şube müdürlüğüne güvenlik kimlik başvuru yapmış, güvenlik çalışabilir belgesi alan özel güvenlik görevlisi aranıyor Çalışma yerine Geçen Minibüs ve Otobusler = Kadıköy-Pendik Minibüs ve Sahil'den Geçen Sarı Dolmuş ayrıca 17 ve 16 D Nolu Otobüs Projemize Yakın Yerden Geçiyor.. Aşağıdaki Yetkili Yasin Bey'in Telefonunu Arayıp Onay Aldıktan Sonra Şirkete görüşmeye Geliniz. Ulaşamazsanız Telefonun Mesaj Bölümünden Bilgilerinizi-Kriterlerinizi ve Numaranızı Yazıp Gönderin Olumlu Olduğunda Size Geri Dönüş Yapalım İnsan Kaynakları Yönetici: Yasin İrtibat: 05051825070
Çanakkale/Kepez Hamidiye Mahallesinde yeni açtığımız 2. Şubemiz olan Kulübe 17 Veteriner kliniğimizde çalışmak üzere tercihen erkek Veteriner Sağlık Teknisyeni/Teknikeri aramaktayız.
Aydın ASTİM OSB de bulunan mobilya imalat fabrikamızda çizim yapabilen,tercihen cnc makine konusunda bilgisi olan,grafiker teknikeri veya grafiker teknisyeni aynı zamanda Planlama bölümünde de değerlendirilebilecek nitelikte çalışma arkadaşları aranmaktadır.
Danışmanlığını yaptığımız Türkiye’nin önde gelen çağrı Merkezlerinde , dünyaca ünlü uluslararası markaların çağrı merkezi ve teknik ekiplerinde değerlendirilmek üzere, İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa ve İzmir bölgeleri için ana dil seviyesinde Almanca Bilen Müşteri Danışmanı’ ’arayışımız bulunmaktadır. *Covid-19 salgın süresince eğitim ve çalışmaların homeoffice olarak sürdürecek bazı projelerimiz vardır. Bilgisayar ve diğer ekipmanlar firma tarafından sağlanmaktadır.İş Tanımı;Dünyanın önde gelen küresel ve ulusal markalarının talep ve şikayet yönetimi, telefon ve mail ağırlıklı müşteri yönetimi, Teknik destek çağrılarını Almanca olarak yanıtlama, Bazı projelerimizde firma içi raporlama İngilizce yapılmaktadır. Telefonda satış projemiz bulunmamaktadır. Sabit ve vardiyalı çalışma seçenekleri bulunmaktadır.Haftanın 5 günü çalışma 2 gün izin. (Hafta sonu izin olan seçeneklerimiz mevcuttur.)*Yüksek Sabit Ücret (SGK+AGI ) ,Yüksek Performans Primi + Yemek + Yol Desteği (Servis)*Projeler ve firmalar arasında farklılıklar olabilmektedir.