Pilates eğitmenliği eğitimi almış reformer egzersizlerine hakim eğitmen aranmaktadır ..Tercihen Türkiye Cimnastik Federasyonu 1.kademe antrenörlük belgesine sahip Pilates Eğitmeni aramaktayız.
Firmamızda görevlendirilmek üzere Pilates Eğitmeni alınacaktır.
Üsküdar Koşuyolunda bulunan spor kulübümüz için Spor Koordinatörü aramaktayız.Besyo Spor yöneticiliği öğrencileri ya da mezunları önceliklidir.
Kurumumuzda otizmli bireylere spor eğitimi verilmektedir. Bizimle bu görevi yerine getirebilecek Spor Eğitmeni aramaktayız.
spinepilates studio da çalışacak bayan eğitmen arkadaşlar aramaktayız
Tecrübeli ya da tecrübesiz Fitness Eğitmeni arıyoruz.
Reformer ve fonksiyonel antrenman dersi verebilen Pilates Eğitmeni aranıyor.
Taksim İnnpera Otel de Fitness Eğitmenliği yapacak bilgili, tecrübeli ve iyi iletişim becerisine sahip çalışma arkadaşları arıyoruz.
Kurumumuz kişiye özel bir egzersiz stüdyosudur.Merkezimize gelenlere enerjisi, öz güveni ve iletişim becerileri ile Flex2Shape markasını en üst düzeyde temsil ederek protokolümüzü uygulatmak ve tanıtımını yaparak paket satışını gerçekleştirmek.Sadece fotoğraflı başvuruların değerlendirmeye alınacağını belirtir, ön yazınızda bu işte ilginizi çeken yönleri yazmanızı rica ederiz. Bunun yanı sıra yapabileceğiniz katkılardan bahsedip, beğendiğiniz özelliklerinizi de vurgulayabilirseniz başvurunuzu ön plana çıkarmamızı kolaylaştırmış olursunuz. Başvurularınız için şimdiden teşekkür ederiz.
Spor salonlarında çalışmış satış konusunda deneyimli Satış Danışmanı arıyoruz.- Flex2Shape egzersizini deneyimlemek üzere merkezimize gelen üye adaylarımıza kişiye özel bu kas güçlendirme protokolünün yararlarının anlatım ve tanıtımını yaparak paket satışını gerçekleştirmek,- Müşteri portföyünü koruyup, genişletecek girişimleri sahaya yansıtmak- Müşteri takiplerini gerçekleştirmek- Enerjisi, öz güveni ve iletişim becerileri ile Flex2Shape markasını en üst düzeyde temsil etmek,Sadece fotoğraflı başvuruların değerlendirmeye alınacağını belirtir, ön yazınızda bu işte ilginizi çeken yönleri yazmanızı rica ederiz. Bunun yanı sıra yapabileceğiniz katkılardan bahsedip, beğendiğiniz özelliklerinizi de vurgulayabilirseniz başvurunuzu ön plana çıkarmamızı kolaylaştırmış olursunuz. Başvurularınız için şimdiden teşekkür ederiz.
İskenderun da Spor Salonu Sorumlusu alınacaktır.
Bayan salonumuza Part/Full time en az bir grup dersi verebilen bayan Fitness Antrenörleri alınacaktır.
Silivri / Beycilerde Bulunan Depo Lojistik Merkezimize Muhasebe Yetkilisi çalışma arkadaşı arıyoruz.Not: Beylikdüzü Silivri/ Beyciler Merkezimize servisimiz vardır.
Silivri Beycilerde bulunan depo lojistik merkezimize depo elemanları alınacaktır.1- El terminali kullanabilecek2- Siparişleri toplayacak, paketleyecek, sevke hazır hale getirebilecek3- Sigara kullanmayanNot: Tecrübe kazanılması için ilgili bilgi ve tecrübeler paylaşılacaktır. Yetiştirilmek üzere personellerde değerlendirilmeye alınacaktır.Silivri ve çevresinde oturanlar öncelikli tercih sebebidir. Büyükçekmeceden servis vardır.
Silivri beycilerde bulunan depo lojistik merkezimize Muhasebe Personeli alınacaktır.Alış -Satış faturalarının, banka işlemlerinin hesaplara işlenmesi, siparişlerin girilmesi, cari hesapların takibi, ön muhasebe ile ilgili tüm işlemlerin yapılması. Logo Tiger ve ms office programlarını iyi kullanabilen.Not: Beylikdüzü başlangıç olmak üzere servisimiz vardır.
Sarıyerde bulunan Torch PT Studio bünyesinde çalışabilecek. Sarıyer veya yakın lokasyonlarda ikamet eden pilates,fitness ve kick boks eğitmenleri aranmaktadır. Performance Team Spor Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri bünyesinde verilecek pilates, fitness ve kick boks eğitimleri ile mesleki gelişimleriniz ilerletme fırsatı sunulacaktır. Sportif danışmanlıklarını yaptığımız kurumsal firmalarda deneyim ve görev alma fırsatı sunulacaktır.