Şantiye ve ofiste çalışmak üzere İnşaat Teknikeri aramaktayız.
Muhasebe ve operasyon departmanımızda görevlendirilmek üzere aşağıdaki özelliklere sahip personel arayışımız bulunmaktadır.En az 1 yıl ilgili konularda deneyim sahibi,Satın alma faturalarının CRM ve LOGO programlarına işlenmesini sağlayacak,CRM programı kayıtlarının yapılması (Yeni müşterilerin tanımlanması, satınalma taleplerinin girilmesi, stok giriş çıkış verilerinin kayıtları vb) ile ilgilenecek,Dış Ticaret işlemlerinde evrak hazırlanması ve takip işlemleri konusunda destek olacak,Ofis içi satın almalar konusunda fiyat araştırmasını yapacak,Gerekli olduğu durumlarda karşılama ve telefon trafiğinin yönetilmesi konularında görevlendirilecektir.Ön muhasebe ve paket programlar konusunda (özellikle LOGO) bilgi ve tecrübe tercih sebebidir.
Danışmanlık hizmeti veren çağrı merkezimize Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arıyoruz.
Kurumsal Satış Temsilcisi alınacaktır.İş Tanımı:* Şirket hedef ve stratejileri doğrultusunda her türlü satış faaliyetinin gerçekleştirilmesi,* Mevcut ve potansiyel müşterilere düzenli ziyaretler gerçekleştirilerek ihtiyaçların belirlenmesi,* Şirket stratejileri doğrultusunda mevcut müşteri portföyünü yönetip, yeni müşteriler bulmak,* Satış tekliflerinin hazırlanarak takibinin yapılması ve gerektiğinde hizmetlerimiz ile ilgili bilgi verilmesi,* Müşteri ihtiyaçlarını doğru analiz ederek çapraz satış yapmak,* Müşteriler, pazar ve rakiplerle ilgili analizler ve raporların hazırlanması,* Satış ekibinin hedeflerine ulaşmasında katma değer sağlayarak, takımla birlikte hareket etmek.
İstanbul Tuzlada faaliyet gösteren engelli bakım merkezimize bakım merkezi tecrübesi olan Psikolog çalışma arkadaşları arıyoruz.
Çikolata üretimi yapan firmamızın OFİS kısmında çalıştırılmak üzere Gıda Mühendisine ihtiyacımız vardır.
Firmamıza Gaz Altı Kaynak Ustası alınacaktır.
Ataşehir, küçükbakkalköy ve içerenköy bölgesi Bağlı, şantiye projemizde çalışacak, askerliğini yapmış, 23-40 arası, boy: 1.70 yada üzeri, 12 saat çalışma 2 gündüz 2 gece 2 gün izin, bekar agi içinde 2178 TL maaş + yemek ile çalışacak, bay danışma/gözetim personeli aranıyor. Güvenlik Kursuna Yazılmamış yada Yazılmış Orta Okul Mezunu Olması Zorunludur Danışma/Gözetim Görevlisi Olarak Çalışmış Olması Zorunludur. Aşağıdaki Yetkili Yasin Bey'in Telefonunu Arayıp Onay Aldıktan Sonra Şirkete görüşmeye Geliniz. Ulaşamazsanız Telefonun Mesaj Bölümünden Bilgilerinizi-Kriterlerinizi ve Numaranızı Yazın Olumlu Olduğunda Size Geri Dönüş Yapalım. İnsan Kaynakları Yönetici: Yasin İrtibat: 05051825070
Yurt dışından gelen hastalara diş hizmeti verdiğimiz kliniğimiz için; Müşteri İlişkileri Uzmanı –Yönetici Asistanı aramaktayız. İş Detayları; Gelecek yabancı hastaları kliniğimizde karşılamak, Gerekli formların doldurulmasını sağlamak ve klinik yöneticisi ile senkronize çalışmak,
Şirketimizin (bedibuy.com) Ankara’da bulunan operasyon merkezinde istihdam edilmek üzere Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı takım arkadaşı arıyoruz. Google AdWords ve Google Analytics konularına hakim ve başarısını ispatlamış,Facebook ve Instagram reklamları konusuna hakim,Daha önce aktif olarak internet reklamcılığı konusunda en az 2 yıl deneyim sahibi,Yönettiği reklam ve sosyal medya hesaplarında yaptığı işleri referans olarak sunabilecekKampanya kurgularını yürütecek,Arama ağı reklamları için reklam metinleri oluşturabilecek,Ürün listeleme reklamlarını yönetebilecekMerchant Center, Tag Manager kullanımına hakimGörüntülü reklam ağı reklamları, youtube reklamları, yeniden pazarlama reklamlarını yönetecek,Hedef ve stratejiler doğrultusunda kampanya optimizasyonu gerçekleştirecek,E-mail marketing kampanyalarını hakkında tecrübeli,Analitik araçları kullanarak günlük, haftalık ve aylık raporlamaları yapacak,Web site trafiğinin performans analizlerini ve kontrollerini takip edecek,Dijital trendleri, rakipleri takip etmek ve bunlarla ilgili optimizasyonları sağlamak,
Araştırma sektöründe çalışabilecek bay-bayan Anketör aranmaktadır.
Yetiştirilmek Üzere Üniversitelerin Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, Teknik Ressamlık, Yapı teknikerliği ve muadili bölümlerinden mezun yada benzeri eğitimlerde meslek liselerinden mezun iyi derecede AUTOCAD kullanabilen, MS Office Programlarını iyi derecede kullanabilen, Kartal ve civar ilçelerde ikamet eden, ekip çalışmasına uygun çalışma arkadaşı aranmaktadır.
Firmamızda görevlendirilmek üzere Garson aranmaktadır.
Kocaeli Gebzede 12 yıldır faaliyette bulunan kurumumuza; Özel Eğitim Öğretmeni alınacaktır.
Sahada markamızı tanıtacak aynı zamanda satış yapacak çalışkan Kadın Pazarlama Elemanı arıyoruz.
iyi aksamlar admin . 18 ve 30 yaş arası en az lise mezunu , daha önce kantin,garson, yemekhane veya market deneyimi olan. işine saygı duyan. çocukları seven. bayan elaman alınacaktır . Adres , fakülte içi erciyes ilköğretim okulu.
Trabzon Sihirli Annem Şana Şubesi ve Trabzon Sihirli Annem Beşirli Şubesi Eğitim Kurumlarında tam zamanlı çalışmak üzere İngilizce Öğretmeni aramaktayız.
Merkezi Aydında bulunan, Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız için; Satış Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.
Şirketimizin TCCDD yemekli vagonlar projesinde, yüksek hızlı trenler ve konvansiyonel trenlerde çalıştırılmak üzere 40 yaşını aşmamış Servis Elemanı alınacaktır. ***Not: Fotoğraflı cv ler dikkate alınacaktır .
Anaokulumuzda çalışmak üzere Okul Öncesi Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır.