Bay-Bayan kuaföründe çay kahve servisi yapacak İkram Görevlisi aranmaktadır.
Sarıyerde bulunan Torch PT Studio bünyesinde çalışabilecek. Sarıyer veya yakın lokasyonlarda ikamet eden pilates,fitness ve kick boks eğitmenleri aranmaktadır. Performance Team Spor Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri bünyesinde verilecek pilates, fitness ve kick boks eğitimleri ile mesleki gelişimleriniz ilerletme fırsatı sunulacaktır. Sportif danışmanlıklarını yaptığımız kurumsal firmalarda deneyim ve görev alma fırsatı sunulacaktır.
Firmamızda görevlendirilmek üzere Sekreter aramaktayız.
Malıköy Anadolu Osbdeki firmamızda görevlendirilmek üzere Satın Alma Müdürü alınacaktır.
Çapa Kişisel Gelişim Kursu bünyesinde çalışacak Sınıf Öğretmeni alınacaktır.
işi konusunda deneyimli işi yürütebilecek servis düzeyinde iş yapılabilen ekip arkadaşı aranıyor. işletmemiz serikte olup özel bir servistir. karışık araba markaları yapılmaktadır.
Tecrübeli Marangoz Ustası alınacaktır.
İthalat ve ihracat işlemleri için gerekli olan evrakların hazırlanması , süreçlerin takip edilmesi
Ofisimizde, genel temizliği yapacak personel arıyoruz.
Esenyurt Kıraçta bulunan 35 yıllık kurumsal genç odası mobilyası üreten firmamızda görevlendirilmek üzere Sevkiyat Sorumlusu aranmaktadır.Avcılar - Esenyurt ve Halkalı dan servisler vardır.
Ön Muhasebe Satış Satınalma süreçlerine hakim Otomasyon Malzemeleri Satışın da çalışacak Satış Destek Personeli aramaktayız.
Optik Perakende/Mağazacılık alanında faaliyet gösteren firmamızın Kocaeli Derince ilçesinde bulunan mağazamızda görev alacak, aşağıdaki özelliklere sahip Optik / Satış Deneyimli ya da yetiştirilmek üzere Satış Danışmanı arıyoruz. Müşterileri güler yüzlü karşılayacak, müşterilere ihtiyaç duydukları tüm konularda yardımcı olacak, iş takibi yüksek takım arkadaşları arıyoruz.
Firmamızda görevlendirilmek üzere Grafik Tasarımcısı aranmaktadır.
Firmamızda stabil olarak görev yapabilecek Fotoğrafçılık alanında hem stüdyo hem dış mekan çekim konusunda deneyimli ve yetenekli (Reklam çekimleri konusunda da deneyimli olması artı bir faktördür)
Tercihen Endüstri meslek lisesi mezunu , Üniversal Torna Tezgahı Ustası aranmaktadır.
Acıbademdeki salonumuzda kahvaltı servisinden ve öğlen servisinden(köfte, steak, burger,ızgara tavuk vb) sorumlu olacak deneyimli ve özverili çalışma arkadaşları arıyoruz
Modanın kalbinde bulunmak isteyen senin gibi yeteneklerle tanışmak ve birlikte büyümeye devam etmek istiyoruz .
Şirketimiz bünyesinde çalıştırılmak üzere özellikle Micro programını çok iyi bilen Ön Muhasebe Elemanı alınacaktır. ve internet e ticaret konularına uzak olmayan ön muhasebe elemanı alınacaktır.
Deneyimli, Kadın Direksiyon Eğitmeni aranmaktadır.
Cafe restaurant otel vb işletmelere geliştirdiğimiz yazılım programı ürünlerimizi bulunduğu bölgede aktif olarak satışını gerçekleştirecek Satış Pazarlama Elemanı aramaktayız.