Güneşli de bulunan Mali Müşavirlik büromuzda çalışacak en az ticaret meslek lisesi mezunu, muhasebe bilgisi olan 20-25 yaşları arasında bayan eleman alınacaktır.
Firmamız Bünyesin de konuşması düzgün ve akıcı olan, Ben PARA kazanmak istiyorum diyen, mecidiyeköye ulaşım sorunu olmayan, bilgisayar kullanabilen, sorumluluk alabilen , sadece ikna kabiliyeti yeteneği ile güzel paralar kazanmak isteyen , sadece ofis içerisin de belli saatler arasın da aile ortamın da çalışacak Bayan çalışma arkadaşına ihtiyaç duymaktayız
Satış Elemanı (Perakende) aranmaktadır.
Eğitim yayıncılık sektöründe yapmış olduğumuz sınavlara yönelik , kurumları bilgilendirme yapabilecek home ofis çalışabilecek bayan Tanıtım Sorumlusu çalışma arkadaşları arıyoruz.Maaş+ PrimÇalışma saatleri size göre ayarlanabilir.
Okmeydanı, Perpa İş Merkezinde 3D Hologram Görüntüler konusunda faaliyet gösteren, kurumsal firmalar ve ajanslarla çalışan firmamıza, temsil kabiliyeti olan, diksiyonu düzgün, giyimine özen gösteren , öz güven sahibi, bilgisayar kullanabilen, bayan sekreter alınacaktır.
ZİRAİ İLAÇ SATIŞ BELGESİ OLAN BİTKİ KORUMA MEZUNU ZİRAAT MÜHENDİSİ ALINACAKTIR
Akaryakıt İstasyonumuzda görevlendirilmek üzere Market görevlisi aramaktayız. Deneyimli / Deneyimsiz - BAY - Vardiyalı günlük 8 saat çalışma süresi. - Haftalık 1 gün izin. - Maaş + yemek
İşletmemizin cnc tezgahları işlerinde yardım da bulunacak, Askerlikle ilişiği olmayan, Bay Meydancılar alınacaktır. İŞ TANIMI Cnc tezgahlarından çıkan talaşların atık sahasına atılması Testeredeki çeliklerin kesimi ve tezgahalara arabalarla iletilmesi Ustabaşının talimatları doğrultusunda takım çalışması yapabilecek personel aramaktayız.
Muhasebe ve muhasebe mesleğini seven, Zeytinburnu ve civarında ikamet eden, Luca muhasebe programını bilen, Microsoft ofis programlarını bilen, tercihen mali müşavirlik stajını yapacak, mali müşavirlik sınava hazırlanan veya daha önce muhasebe bürosunda çalışmış deneyimli 20-25 yaş aralığında bayan eleman aramaktayız.
Asistan olarak görevlendirilmek üzere, yabancı dili olan lisans öğrencisi yada mezun olmuş Bayan Asistan çalışma arkadaşı aranmaktadır.
Firmamıza Nebim bilen tecrübeli,bay-bayan muhasebeci aranıyor.
Şirketimiz bünyesinde Türkiye geneli gerçekleştirilen projelerin satış pazarlama departmanında görev alacak, sorumluluk sahibi, tercihen ingilizce bilen takım arkadaşları aranmaktadır.
Tam zamanlı çalışacak Grafik/Web Tasarım Uzmanı aranmaktadır.Grafik Tasarım programlarını iyi şekilde kullanabilen (Photoshop, Illustrator, vb.),Görsel İçerik Takibi yapıp Katalog, Datasheet, vb. hazırlayabilecek,Web Sitesi hazırlama, düzenleme, geliştirme ve takibi (Wordpress, vb.) konularında bilgi sahibi,Network sistemlerinin kurulum, yönetim, güncelleme ve bakımlarını yapabilecek,
Firmamız muhasebe departmanında Fatura takibi, Cari takibi, Hesap takibi yapabilecek, Deneyimli Muhasebe ve Finans Sorumlusu aranmaktadır.Çalışma yeri Denizli Merkezdir
İnternet ortamından bitkisel ve kozmetik ürünler satıyoruz. Reklamdan gelen müşterilere 10 kişilik bayan ekibimiz yani çağrı merkezi personelimiz ürünle ilgili bilgi verip adet sayısını arttırmaya çalışmaktadır. Deneyimli deneyimsiz alınacaktır. Bayan eleman tercih edilecektir. Ekstra primler vardır.(Maaş dışında) Yüksek prim sistemi vardır. Outbound yoktur. Pazar çalışılmaz. Mesai kalma mecburi değildir.(Kalınırsa ek ücret verilir.) Yer tekstil kent bloklarında esenler civarındadır. *SGK yapılacaktır.
Java Yazılım Geliştirme Uzmanı aranmaktadır.Java programlama dili ile yazılım geliştirmiş, XML Web servisleri (SOAP) ile entegrasyon konusunda tecrübeli, Multithreading ve altyapı uygulamaları geliştirme konusunda tecrübeli, SQL Server, Postgresql veya Oracle veritabanlarında temel bilgisi bulunan, Unix ve Linux bilgisine sahip Frameworkler konusunda tecrübeli, ***Sadece cvbenim.com üzerinden yapılan başvurular kabul edilecektir. ***Telefonla başvurular kabul edilmeyecektir.
Ankara’da Ahmet Taner Kışlalı Mahallesindeki Zayıflama Merkezimiz de çalışacak Çay Servis ve Temizlik Personeli aranmaktadır.09.00 - 16.00 saatleri arasında çalışabilecek,Haftada 6 gün çalışabilecek Kadın ekip arkadaşı aranmaktadır.
Gemi kiralama ve operasyon konularında tecrübeli veya yetiştirilmeye açık, Bay/Bayan Operasyon Yöneticisi aranmaktadır.
Danışmanlığını yapmakta olduğumuz eğitim alanında faaliyet gösteren firmamız için Bilgi İşlem Müdürü arayışımız mevcuttur.
Bahçeşehir ve Esenyurt bölgesinde 20 yıla yakındır bu sektördeyiz. Emlak sektöründe Prim usulü bizimle çalışacak, öz güveni yüksek, diksiyonu düzgün, ben bu işi yaparım diyen Bay ve Bayan Gayrimenkul Danışmanı çalışma arkadaşları aranmaktadır.Pörtföyümüz geniştir, ben kendime güveniyorum bu işi yaparım diyen herkes için getirisi yüksek, saygın, kazançlı bir meslektir. Yol + Yemek + vs bize aittir.