Firmamızda görevlendirilmek üzere Genel Muhasebe Uzmanı aranmaktadır.Mesai sabah 08:00 - Akşam : 18:30Cumartesi günü de esnek çalışma saatine kadar çalışıyoruz
Fotoğraf stüdyosunda çalışmak üzere Fotoğrafçı aranmaktadır.
İzolasyon ve yapı malzemeleri sektöründe çalışmak üzere Satış Temsilcisi aranmaktadır.
Esenlerde bulunan üniversite projemizde görevlendirilmek üzere Danışma Memuru aranmaktadır.Çalışma Yeri ve Sistemi: Okul projesidir.Hafta içi:08.00-19.00 Hafta sonu: 08.00-16.00Maaş: 3700
Tornada ve frezede çalışabilecek ve bu tezgahlarda imal ettiği parçaların makinelerde montajını yapabilecek Tornacı aramaktayız.
Radyatör imalatı yapan firmamızda çalışmak üzere Üretim Elemanı aranmaktadır.Çalışma saatleri : hafta içi 07:45-18:00 Sincan-Fatih-Etimesgut-Yenikent Güzergahında ikamet etme şartı vardır.
Firmamızda çalışmak üzere Ön Muhasebe Elemanı aranmaktadır.
Kurumumuzda görevlendirilmek üzere Sınıf Öğretmeni aranmaktadır.
Savaş tekstil ihracatta çalıştırılmak üzere deneyimli Konfeksiyon İşçisi alıyor.Tüm sosyal haklar mevcut olup Bursanın her bölgesine servisimiz vardır.
Kurumumuzda görevlendirilmek üzere Fizik Öğretmeni aranmaktadır.
Firmamızda çalışmak üzere Santral Görevlisi aranmaktadır.
Radyatör imalatı yapan firmamızın üretim bölümün de çalışacak Montaj Elemanı aranmaktadır.Fabrikamız Ankara Sincan ilçesindedir.Çalışma saatleri hafta içi 07:45-18:00Sincan-Fatih-Yenikent-Etimesgut güzergahında ikamet etme şartı vardır.
Ankarada çalışacak, Askerliğini yapmış, EML Mezunu Elektrik teknisyenleri aranmaktadır.
Firmamızda mekanik su tesisatı alanında tecrübeli çalışma arkadaşları aramaktayız.
Firmamızda; Ön Muhasebe Elemanı Çalışma arkadaşları aramaktayız.
Hafta 5 gün 09.00-18.00 mesai saatiÖğle yemeği var Hafta sonları tatil
Oyuncak paketlemesinde çalışacak personel alınacaktır.
Genel muhasebe deneyimi olan Muhasebe Personeli alınacaktır.
Yem fabrikasında yem satışı tahsilatı ve müşteri ziyaretleri yapacak bölge satış sorumlusu olarak çalışacak Satış Elemanı aranmaktadır.
Deri imalatı firmamızda serigrafçı ihtiyacımız vardır.
Karton bardak üretimi yapan firmamızda makinalarla ve bardakla ilgilenecek eleman ihtiyacımız vardır.
Odyolog veya Odyoloji Uzmanı alınacaktır.
İstanbul Avrupa yakasında bulunan projemize bay-bayan Temizlik Hizmetleri Yöneticisi alınacaktır.
Firmamızda görevlendirilmek üzere Tıbbi Sekreter alınacaktır.Fotoğrafsız Cvler kabul edilmeyecektir.
Firmamızda görevlendirilmek üzere Konfeksiyon İşcisi aranmaktadır
Metrodentist Ağız ve diş sağlığı polikliniği 2015 yılında İstanbulun Esenler ilçesinde açıldı. 2015 yılından günümüze kadar hızla yükselen kliniğimiz, tüm diş hekimliği dallarında hizmet vermektedir. İlk kurulduğu günden beri güncel tedavi yöntemlerini, modern diş hekimliğini en üst segment cihazlar ile vermekteyiz. Hedefimiz her zaman en iyisi olmak ve her zaman en kaliteli tedaviyi hastalarımıza sunmaktır.Mesleğinizin değerini ve sorumluluklarını biliyorsanız,Her zaman en iyisi olmak istiyorsanız,Bir gülümsemenin ne kadar değerli olduğunu biliyorsanız,İnsanlarla iletişiminiz kuvvetli ise,Doğru ve akıcı konuşmanın iletişimde önemini biliyorsanız,Takımımızda enerjinizle herkese motivasyon sağlayacağınızı düşünüyorsanız.Firmamızda görevlendirilmek üzere Sekreter aramaktayız.
Danışmanlık ofisimizde müşterilere gereken bilgileri aktarıp aldığı cevaplar doğrultusunda gereken işlemleri yürütecek Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi alınacaktır.
Bahçe şehir/Gölet Mevkiinde yeni açılacak olan Cheese Bank restoranımız için Aşçı alınacaktır.
Yılbaşından itibaren faaliyet göstermek üzere kayseri organize sanayi de açılacak olan satış mağazası (endüstriyel tip ürün ve otomasyon ürünleri satışı ) için satış elemanı (pazarlama) arıyoruz.
İnşaat Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız için tam zamanlı muhasebe/ ön muhasebe personeli alınacaktır. Ön muhasebe ve muhasebe ile ilgili tüm faaliyetlerin yapılması istenilmektedir. ( Fatura kesilmesi, banka hesap mutabakatlarının yapılması, BA-BS yapılması, ön muhasebenin tutulması, çek takibi yapılması, hak edişlerin ve teminat mektuplarının takip edilmesi, işçi sgk giriş ve çıkışlarının yapılması, işçi özlük dosyalarının hazırlanması ve arşivlenmesi, resmi ödemelerin takip edilmesi ve giderleştirilmesi vb. gibi). Toplam mesaide 45 saati doldurmak kaydıyla giriş ve çıkış saatleri esnek olabilecektir. Ancak cumartesi günleri saat 13-00 a kadar mesai yapılması istenilmektedir.
Esenler İş ilanları için artık uğraşamadan ve iş görüşmelerinde sıkıntı çekmede oturduğunuz yerden de iş alanlarına erişme durumu altındasınız. Son tarihlere de bakıldığında istanbul esenler bölgesinde yaşanan işsizlik oranlarının bir hayli atması ile de büyük bir kitlenin iş bulma konularında sorunlar yasadıkları görülmektedir. Bu anlamda da sizlere sunulan web site üzerinden iş bulma ortamında her türlü meslek dallarında olduğu kadar bu Yeme içme hizmetleri iş ilanları açsından da yeterliliği olan bireylere sunulmaktadır. Bu sayede artık daha da mümkün olanaklar elde ederek sizler için birbirinden elverişli ortamda büyük destek ve sistem üzerinden hizmetler alarak iş sahibi olma yolunda daha da somut adımlar atarsınız. Esenler Semtlere Göre Kariyer Fırsatları Birlik, Çifte Havuzlar, Davut Paşa, Fatih, Fevzi Çakmak, Havaalanı, Kazım Karabekir, Kemer, Menderes, Mimar Sinan, Namık Kemal, Nine Hatun, Oruçreis, Tuna, Turgut Reis, Yavuz Selim Esenler İşkur İletişim Adresi Abdi İpekçi cd. No:129 K:3, 34500, Bayrampaşa / İSTANBUL Esenler İşkur Telefon Numaraları Tel:(212) 480 05 20 , Fax:(212) 612 44 38 , E-mail:bayrampasa@iskur.gov.tr