Turizm Alanında Tecrübeli, Tur planlaması yapabilecek, mevcut planlanan paket turların satış ve tanıtımını yapabilecek, Yurt İçi Yurt dışı alternatif çalışmalar çıkarabilecek, çalışma Arkadaşları arıyoruz
Firmamızda görevlendirilecek Fotoğraf Çekimci aranmaktadır.Anlaşmalı olduğumuz hastanede doğum fotoğrafları ve ertesi gün aile fotoğraflarını çekebilecekÇekilen fotoğrafların düzenli olarak sisteme yüklenmesini yapabilecekSürekli hastanede bulunması gerekmez, doğum saati bildirildiğinde en geç 30 dk. içinde hastane olması yeterli.Çekim başı ya da aylık maaşlı olarak anlaşma yapılabilir
Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli olmayan, Yönetici Asistanı alınacaktır.
Bahçelievlerdeki cafemize bay bayan Aşçı Yardımcısı alınacaktır.
İstanbul genelinde yer alan farklı semtlerdeki depolarımızdan evlere paket servis yapacak A1 veya A2 ehliyetli Motorlu Kurye ekip arkadaşları aranmaktadır.Not: Motor Kask ve tüm ekipmanlar şirketimiz tarafından karşılanacaktır.
Sürücü kursumuzda istihdam edilmek üzere Büro Memuru alınacaktır.
Floryada faaliyet gösteren 4 yıldızlı otelimizde görevlendirilmek üzere Satış Pazarlama Müdürü aramaktayız.
Yetiştirmek üzere, mevcut müşterilerin iş takibini yapacak, mevcut müşteri listesinden arama yapıp randevu talep edecek.*İş ahlakını bilen *Konuşması ve diksiyonu düzgünadayların başvurularını bekliyoruz.
Su İzolasyonu malzemelerinin satış ve uygulamalarını yapan firmamızda aşağıdaki iş tanımına uyacak Satış Pazarlama Sorumlusu aramaktayız. • Marmara Bölgesi başta olmak üzere yurt genelinde otel, hastane, okul, avm, plaza vb. büyük yapıların var olan su izolasyon sorunlarını araştırmak, yeni başlayacak projeleri bulmak ve bu projeler ile iletişime geçmek.• Firmamızın ürünlerini bu projelerin ilgili kişilerine tanıtmak, proje veya şantiye teknik personeline, uygulayıcılara, ürünlerimiz ve uygulama kuralları ile ilgili teknik bilgi ve destek sunmak.• Şartnameler, standartlar konusunda bilgi sahibi olmak ve gelişmeleri takip etmek.• Projeleri düzenli olarak ziyaret etmek, teklif hazırlamak, sipariş almak gibi satış sürecinin her aşamasını takip etmek• Firmamız ürünleri için sürekli yeni müşteri ve yeni pazar araştırması yapmak,• Sektördeki gelişmeleri, yeni gelişen ürün ve uygulama tekniklerini takip etmek. Piyasayı ve piyasadaki ürünleri analiz etmek,• Üst yöneticisine çalışma faaliyetleri konusunda raporlama yapmak.
Antalya Şehir Merkezinde Pansiyon İşletiyorum... Pansiyonumuza KONAKLAMAYA İHTİYACI OLAN Yönetici Ruhlu BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR.Pansiyonumuz: 7 Odalı Olup 25 yataklıdır.24 saat açıktır. Ön Büroda Yönetici, Sekreter, Geri Planda Eleman Olarak Mütevazı bir şekilde Çalışma hayatımızda bize destek verecek BAYAN ELEMAN ARIYORUZ...Pansiyonumuz: Plaja ve Eğlence Mekanlarına ve Alışveriş Merkezlerine Ve Her türlü Sosyal Faaliyet ile iç içedir... 20 Metre Karşımız Denizdir... Tablo gibi bir manzaranın içindeyiz...
Firmamızda çalışmak üzere BAY & BAYANMakineci (Dikiş) aranıyor.Maaş+Ssk+Yemek+Dolgun ÜcretCumartesi +Pazar tatil.
İç giyim ve mayo satışı yapmak üzere Satış Danışmanı aramaktayız.
Firmamızda görevlendirilmek üzere çevre Laboratuvar Müdür Yardımcısı aramaktayız.
Sakarya - Adapazarında bulunan özel öğretim kursumuza ACİL Matematik Öğretmeni arıyoruz . Matematik dalında yeterli bilgi olması ve bizimle uyumlu çalışacak birisini arıyoruz . Gerekli tafsilatları yüz yüze daha detaylı konuşuruz onları dert etmeyin .
Firmamızda çalışmak üzere Pazarlama-Satış Elemanı aramaktayız.İş Tanımı:Adana başta olmak üzere Doğu Bölgesi nde müşteri portföyünü oluşturmak,Firmalarla Elektrik - Elektronik Malzemeleri hakkında görüşmelerde bulunmak, sözleşmeler yapmak,Elektrik - Elektronik şirketleri ile YAPTIĞI SATIŞ sonrası sürecini yönetmek,Müşteri memnuniyetini en üst seviyede sağlamak,Müşterilerin satış sonrası takibini yapmak,Günlük iş planı oluşturmak, aylık, haftalık ziyaret raporu hazırlamak.Sosyal Şartlar:Asgari Ücret + Araç + SGK + Prim.
Firmamızda görevlendirilmek üzere yarı zamanlı olarak Tanıtım Elemanı alınacaktır.
Yönetici Asistanı aranmaktadırYöneticisinin randevularını takip ederek, misafirleri karşılamak,Yöneticisi için seyahat düzenlemeleri yapmak,Personel işe alım süreçlerini yönetmekTelefon, posta, kargo trafiğini yönetmek, takip ve kontrol etmek,Temel bilgisayar ve Office programları bilgisine hakim olmak,Arşiv ve dokümanların takibini yapmak,Ofis malzemeleri tedariğini sağlamak,Düzgün bir diksiyona sahip olmak,Dış görünüşe önem vermek
Antalya şehir merkezinde pansiyonumuza bayan eleman alınacaktır.Konaklamaya ihtiyacı olan bayan eleman alınacaktır.1997 yılından beri 7 /24 faaliyette olan...7 odalı 25 yataklı.Pansiyonumuz ev pansiyonu olup, aileler ile iç içedir.
Şarkuterimiz de reyon sorumlusu olmak sureti ile aile şirketi içerisine dahil olabilecekDürüst bir mesai arkadaşı arıyoruz.