Firmamız inşaat sektöründe hizmet vermektedir. Firmamıza Ön Muhasebe Sorumlusaranmaktadır.
E-Ticaret Firmamıza; Çağrı Mekezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır. • Sipariş listesi hazırlayabilecek ( excel, sipariş paneli vb. aracılığıyla...) • Müşteri teyidi sağlayacak ve müşterileri arayarak sipariş onayı alabilecek... • Gün boyu müşterilere onlıne aktif destek verebilecek ( telefon, sms , whatsapp) • Planlı, programlı ve sistemsel olarak hem telefon; hem de bilgisayar kanalıyla müşterilerle kesintisiz iletişim kuracak müşteri temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.
GENEL NİTELİKLER *Üniversitelerin veya Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun, *Muhasebe alanında en az 3 yıl deneyimli, *Mikro muhasebe programını aktif olarak kullanabilen ve MS Office programlarına hakim, *İletişim, problem çözme, planlama becerileri gelişmiş, *Takım çalışmasına yatkın, analiz ve değerlendirme yeteneğine sahip, *Denizli merkez'de ikamet eden, tercihen bayan, İŞ TANIMI *Fatura ve İrsaliye düzenlenmesi, banka ve pos kayıtlarının işlenmesi, *Şirket prosedürleri çerçevesinde evrakların resmi deftere göre sıralanması, *Firma mutabakatlarının yapılması ( BA/ BS ve Cari Mutabakat) *Stokların takibi ve kontrolü, *Ön muhasebe ve genel muhasebe evraklarının dosyalanması, kayıtların tutulması ve raporlanması, *Muhtasar, KDV, Damga Vergisi, Geçici Vergi Beyannameleri, Bilanço, Mizan, SGK vb. başta olmak üzere tüm yasal beyanname ve bildirimlerin zamanında, tam ve doğru olarak düzenlenmesi, *Ofis içi düzen ve tertibin sağlanması,
Firmamız da İvedik Osb çalışacak Satış ve Ön Muhasebe bilen Sekreter aranmaktadır.Detaylar yüz yüze görüşülecektir.
En az Ticaret Meslek Lisesi Mezunu Muhasebe alanında 5 yıl tecrübeli Askerliğini tamamlamış Bay Aktif araç kullanabilen Prezentabl Tercihan Bayrampaşa ve çevresinde ikamet eden Çalışma arkadaşaları arıyoruz.
Pendik Yenişehirdeki Anaokulumuzda çalışacak Okul Öncesi öğretmenliği mezunu veya çocuk gelişimi mezunu öğretmen alınacaktır.
Danışmanlığını yapmış olduğumuz Alman menşeli Yüzey İşlem Makine ve Sistemleri üzerine makine, proses çözümü sunan firmamız için Endüstri Mühendisi aranmaktadır.
Müşteri Kabul ofisimize Müşteri Temsilciği, gerek telefonda, gerekse yüz yüze müşterilere tane tane anlaşılır diksiyonla poliçe sunumu yapacak, ekip çalışmasını seven, amaçlı, hedefli, sigortacılığı meslek edinecek Müşteri Temsilcisi alınacaktır.
ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERİNE DEPODA MALZEME YÜKLEME İNDİRME BİNDİRME YAPICAK DEPO ELEMANLARI ALICAKATIR (FORKLİF-VİNÇ MEVCUTTUR) DETAYLI BİLGİ İÇİN GÖRÜŞMEYE GELMENİZ GEREKMEKTEDİR YOL+ÜCRET VERİLMEKTE OLUP ÇALIŞMA SAATLERİMİZ 08-00-18-00 CUMARTESİ DAHİL BAĞLARBAŞI NİLÜFER İHSANİYE VS
Satış Danışmanı aranmaktadır.İş Tanımı ;Kendi altyapısını kurarak fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Türkiye’de 1000 Mbps’ye varan hızlarda İnternet erişimi sağlayan operatörlerden birisi olan telekomünikasyon firmasının ürün seçeneklerinin profesyonel tanıtım ve abonelik işlemi,Mağazamızda ve belirlenen bölge içerisinde ki toplu yaşam alanlarında kurulan stant veya kapıdan kapıya tekniğiyle fiber İnternet ürünlerinin tanıtım ve satışını gerçekleştirecek, Çalışma Saatlerimiz saha satış temsilcileri için 13.00 - 21.00 (Bay - Bayan 18 - 25 yaş) Stant müşteri temsilcileri için isteklerine göre 10.00 - 21.00 saatleri arasında çalışma zamanı ayarlaması yapılacaktır. (Bayan 18 - 25 yaş)
Küsget sanayi bölgesindeki ayakkabı fabrikamızın idari bölümünde çalıştırılmak üzere çay ve temizliğe bakacak bayan eleman alınacaktır.
EĞİTİM SATIŞ SORUMLUSU olarak görev yapacak takım arkadaşları arıyoruz. İlgilenen adayların özgeçmişlerini mail olarak göndermelerini rica ederiz. ARANAN NİTELİKLER: - En az 1 yıl EĞİTİM satış ya da satış organizasyonu pozisyonunda tecrübe sahibi - Minimum lise, tercihen üniversite mezunu. - Seyahat engeli olmayan. - Satış temsilcisi olarak çalışmış, kariyerini satış alanında geliştirmek isteyen, - Takımımızın bir parçası olarak bağımsız ve proaktif çalışma prensibini benimsemiş. - İkna kabiliyeti ve ikili ilişkilerde kendine güvenen, - Sunum yeteneğine sahip, ofis ortamında, dışarıda ya da telefonla veya yüzyüze satış yapabilecek, - Takım çalışmasına uyumlu, özgüven sahibi, gelişime açık, - Etkin iletişim becerisine sahip. - Sonuç odaklı iş takibi yapabilen. - Sektörün getirdiği yenilikleri takip edip, yeni planlamalar yapabilme becerilerine sahip, - Hafta sonu çalışabilecek, - Bursa'da ikamet eden ya da edebilecek durumda olan. - Dış görünüşüne özen gösteren, diksiyonu düzgün, esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek 20-45 yaş arasında,bay takım arkadaşları aramaktayız. İŞ TANIMI : · Üniversiteler, okullar ve benzeri staj/eğitim talebi yapan kurumlara rutin ziyaretler yaparak müşteri portföyünü genişletmek. · Kurumsal hizmetlerimiz kapsamında, kurumsallaşma aşamasındaki şirketlere ziyaretler yaparak ihtiyaç belirlemek ve satışa dönüştürmek.
Baskı ve ambalaj sektörlerine yönelik kağıt üretimi yapan şirketimizin İthalat/İhracat departmanını yönetecek, aşağıdaki niteliklere uygun personel aramaktayız: - İleri düzeyde İngilizce bilen - İthalat/ihracat konusunda en az 2 yıl tecrübeli - Esnek çalışma saatlerine uyumlu - Erkek adaylar için askerliğin tamamlanmış olması
Komi aranmaktadır.İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden, Restoran da Garson yardımcısı olarak çalışacak Komi aranmaktadır.***Sadece cvbenim.com üzerinden yapılan başvurular kabul edilecektir. ***Telefonla başvurular kabul edilmeyecektir.
İstanbul Avrupa bölgesinde olan firmamızda sorumlu olduğu bölge sınırları ve rut düzeni içinde çeşitli ürünleri satışını yapacak Plasiyer alınacaktır.Tahsilatları düzenli ve problemsiz yapmak.Firmamız maaş sistemi olarak askeri ücret + prim sistemi kullanmaktadır.
KURUMUMUZDA LİSE VE MEZUN ÖĞRENCİLERE DERS DESTEĞİ VEREBİLECEK, ÜNİVERSİTE SINAVINA HAZIRLIK ÇALIŞMALARINDA YARDIMCI OLABİLECEK TÜRKÇE BRANŞINDA ÖĞRETMENLER ALINACAKTIR. ARANAN ÖZELLİKLER: *ÜNİVERSİTELERİN İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN OLAN, *TERCİHEN MESLEKTE DENEYİMİ OLAN, *TAM ZAMANLI ÇALIŞABİLECEK TÜRKÇE ÖĞRETMENİ ARANMAKTADIR.
Zayıf akımda tecrübesi olan Elektrik Elektronik Teknisyeni / Teknikeri alınacaktır.
E-TİCARET FİRMAMIZA; SİPARİŞ LİSTESİ HAZIRLAYABİLECEK ( EXCEL, SİPARİŞ PANELİ VB. ARACILIĞIYLA...) MÜŞTERİ TEYİDİ SAĞLAYACAK VE MÜŞTERİLERİ ARAYARAK SİPARİŞ ONAYI ALABİLECEK... GÜN BOYU MÜŞTERİLERE ONLINE AKTİF DESTEK VEREBİLECEK ( TELEFON, SMS , WHATSAPP) PLANLI, PROGRAMLI VE SİSTEMSEL OLARAK HEM TELEFON; HEM DE BİLGİSAYAR KANALIYLA MÜŞTERİLERLE KESİNTİSİZ İLETİŞİM KURACAK MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ARAYIŞIMIZ BULUNMAKTADIR. BEKLENEN NİTELİKLER; ÇAĞRI MERKEZİ DENEYİMİ OLAN LİSE, TERCİHEN ÜNİVERSİTE MEZUNU MS OFFICE PROGRAMLARINA HAKİM BİLGİSAYAR VE KLAVYE KULLANIMI KONUSUNDA YETKİN ANALİTİK DÜŞÜNCE YAPISINA SAHİP VE YARATICI KİŞİLİKTE DENEYİM VE TECRÜBE SAHİBİ SORUMLULUK VE İNİSİYATİF ALABİLEN DİKSİYONU DÜZGÜN VE AKICI KONUŞABİLEN İLETİŞİM YETENEĞİ VE İKNA KABİLİYETİ GÜÇLÜ OLAN PLANLAMA VE ORGANİZASYON KABİLİYETİ YÜKSEK OLAN HEDEF ODAKLI VE MOTİVASYONU YÜKSEK OLAN UZUN SOLUKLU ÇALIŞMA HEDEFİ OLAN 20-35 YAŞ ARALIĞINDA BAYAN BEYLİKDÜZÜ, AVCILAR VE ESENYURT CİVARINDA İKAMET EDEN... NOT : LÜTFEN İŞ TANIMI VE ARANAN NİTELİKLER DOĞRULTUSUNDA BAŞVURU YAPINIZ!!!
Esenyurt Akçaburgaz mahallesinde bulunan Çorap üretim fabrikamıza personel aranmaktadır. Aşağıdaki kriterler şirketimiz için önemlidir: -En az 3-5 yıl deneyimi olan, -İhracat konusunda deneyimli ve gerekli raporları hazırlayabilen, -Tek düzen muhasebe sistemine hakim, -E-fatura, hesap mutabakatı, berat göndermede deneyimli, Bayan arkadaşları bekliyoruz.
- DİKSİYONU DÜZGÜN - ÖĞRENCİLER İLE DİYALOĞU İYİ OLAN - ALANINDA TECRÜBELİ - PREZENTABLE - DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE ÖNEM VEREN FİZİK ÖĞRETMENİ ARANMAKTADIR .