Görsel İletişim Tasarımı için Stajyer arayışımız bulunmaktadır.İş Tanımı: Departman olarak kurumun tüm dijital tanıtım materyallerini tasarlıyoruz. Ürün çekimleri, kataloglar, kampanya çalışmaları, web sitesi çalışmaları, mailing çalışmaları, sosyal medya içerik tasarımları ve yönetimi.
Sanayici/İhracatçı firmamız için Muhasebe Sorumlusu bir iş arkadaşı arıyoruz.
Isıtma, soğutma, havalandırma, iklimlendirme sektöründe deneyimli personellere ihtiyaç vardır.
İstanbul Esenyurtda güzellik merkezinde görevlendirilmek üzere Satış Temsilcisi aramaktayız.
Huzurevimizde çalışmak üzere Yaşlı Bakım sertifikası veya Yaşlı Bakım mezunu bayan personel aranmaktadır.
EL işçiliği ile sarımsak paketleyen firmamıza Paketleme İşçisi alınacaktır.Asgari ücrete ek olarak performansa bağlı 1000 TL prim verilmektedir.
Tüm dijital mecralarda (Linkedin, Facebook, İnstagram, Twitter, Youtube vb.) iletişim stratejilerine uygun olarak güncel içerik paylaşımlarını organize edecek, Dijital Pazarlama ve Satış Sorumlusu aramaktayız.
Firmamızda görevlendirilmek üzere Lojistik Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır. Lojistik sektöründe müşteri ve tedarikçi portföylerimize yenilerini kazandırmakSatış departmanı bünyesinde iş geliştirme yaparak, şirketin belirlediği hedefler doğrultusunda, bu hedeflere ulaşabilecek satış faaliyetlerini gerçekleştirmekOnboarding süreçlerini koordine etmekÇalışmalarını yönetim ekibine düzenli raporlamakSektörel gelişmeleri takip etmek, yönetim ekibine raporlamak
Çubukta bulunan bayan hamamıza BAYAN MİSAFİRLERİMİZE kese ve masaj yapabilecek tercihen tecrübeli bayan personeller alınacaktır. Maaş ve ilave olarak prim ödenecektir.
2005 yılından bugüne her geçen gün kadrosunu genişlemekte olan Cam İşleme Makineleri ve Yedek Parçaları ithalatı yapan firmamız için,Makine kurulumu, montajı, tamiri, bakımı ve ayrıca müşterilere uzaktan da destek verebilecek ve teknik servis hizmetlerinin sağlanmasında yeterli olacak Teknisyenler alınacaktır.
Ekol Oto Ekspertiz Firmasıyız Ve Galericilere Özel Kampanyalarımızı İletecek Bayan Müşteri Hizmetleri Personeli Aramaktayız.Ürün Satışı Kesinlikle YokturMetrobüs Beykent Durağındaki Autopia Avm İçerisindeki Galerilere Paket Fiyat Bilgisi Aktarılacak.
Kapı ve pencere aksesuarları üretimi yapan firmamıza Ön Muhasebe Elemanı alınacaktır.
Mobilya Sektöründe üretim yapmakta olan firmamız için Planlama Mühendisi aranmaktadır.Çalışma saatler 08:30/18:30 Cumartesi - Pazar Tatil
Şirketimiz bünyesinde çalışmak üzere Makine Mühendisi aranmaktadır.
ÇALIŞMA YERİ: ÜMRANİYE, MEHMETAKİF MH PROJE İSMİ: SİTE SÜRESİ GEÇMEMİŞ KİMLİKLİ ÖZEL GÜVENLİK VEYA GÜVENLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE GÜVENLİK KİMLİK BAŞVURU YAPMIŞ GÜVENLİK ÇALIŞABİLİR BELGESİ ALAN GÜVENLİK OLCAK GÜVENLİK OLARAK ÇALIŞMIŞ OLMASI ZORUNLUDUR SİTE-REZİDANS-KÖŞK-VİLL A PROJELERİN DE ÇALIŞMIŞ OLMASI TERCİHİMİZDİR ÇALIŞTIĞI İŞYERLERİN DEN YETKİLİ KİŞİLER TARAFINDAN REFERANS VERMESİ ZORUNLUDUR BOY: 1.70 YADA ÜZERİ YAŞ SINIRI: 23 – 41 ARASI ÇALIŞMA SİSTEMİ: 12 SAAT ÇALIŞMA 4 GECE 2 GÜN İZİN ŞARTLAR: 2620TL MAAŞ + AGİ /NOT: LÜTFEN AŞAĞIDAKİ YETKİLİ TELEFONUNU ARAYIP ONAY ALDIKTAN SONRA ŞİRKETE GÖRÜŞMEYE GELİNİZ ONAY ALMADAN GÖRÜŞMEYE GELMEYİNİZ /NOT: ULAŞAMAZSANIZ TELEFONUN MESAJ BÖLÜMÜN DEN BİLGİLERİNİZİ-KRİTERLERİNİZİ VE NUMARANIZI YAZIN OLUMLU OLDUĞUNDA SİZE GERİ DÖNÜŞ YAPALIM. İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİCİ İRTİBAT: 05051825070
İŞ TANIMIÖGE HUKUK VE DANIŞMANLIK OFİSİ olarak İstanbul - FLORYA DA bulunan AVUKATLIK büromuzda Call Center/Tahsilat departmanında görevlendirilmek üzere MAAŞ + PRİM SİSTEMİ ile çalışacak aşağıdaki niteliklere sahip personel aramaktayız . · Borçlularla ilgili adres, telefon vb. iletişim bilgilerinin istihbaratının yapılması,· Büromuzda eğitimi verilecek programlar kullanılarak dosya borçlularının aranması,· Dosya bilgilerinden ve görüşme notlarından yararlanarak borçlulara ödeme planı sunulması, işimizin kısa bir tanımıdır , Bu sektörde çalışmayı düşünür müsünüz ? İşin içeriği ile ilgili bazı bilgiler , 1) Mesai saatleri : Sabah :08:30 - Akşam :18:002) Yemek : Tabldot3) Sigorta : İlk günden başlatılmakta4) Tecrübe : İş ile ilgili tüm eğitimler tarafımızca sağlanmakta5) Ulaşım : Ofisimiz metrobüs durağına 5 dk mesafededir ,servisimiz yok .
Tekirdağ degirmenaltinda bulunan apart otel işletmenize bayan temizlik personeli aranıyor. İrtibat numarası 02822939044
Hassas üretim yapan firmaya Mekanik İmalat Ustası alınacaktır.Operatörün seviyesini görmek ve bünyemize katabilmek adına bir görüşme yapmak ve basit bir pratik deneme yaptırılacaktır. Maaş, performans değerlendirmesi sonucunda belirlenecektir.
EDO Ayakkabı Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti. bünyesinde çalışmak üzere Satış Pazarlama Elemanı aramaktayız.
Muhasebe Sorumlusu aramaktayız.