İzolasyon ve yapı malzemeleri sektöründe çalışmak üzere Satış Temsilcisi aranmaktadır.
Esenlerde bulunan üniversite projemizde görevlendirilmek üzere Danışma Memuru aranmaktadır.Çalışma Yeri ve Sistemi: Okul projesidir.Hafta içi:08.00-19.00 Hafta sonu: 08.00-16.00Maaş: 3700
Kış dönemi hafta sonları ve Nisan - Kasım arası tam zamanlı çalışabilecek Animatör aranmaktadır.
Çeşme / Alaçatıda faaliyet gösteren 10 otelimize odaların bakım ve temizliği için tecrübeli Housekeeping Elemanı aranmaktadır.Otel bünyesinde kalacak yer vardır.
Çankaya Sinpaş Altınoranda bulunan Valense İç Mimarlık Şirketimize proje çizimi ve uygulaması yapabilecek komisyon ile çalışacağımız İç Mimar aranmaktadır.
Tam Hizmet Reklam Ajansımıza ,Ofis içi ve ofis dışı tüm Operasyon sürecinde Yöneticiye Asiste edebilecek, Ehliyetli Bayan ekip arkadaşı arıyoruz.
Firmamızda otomasyon montaj işlerinde çalışmak üzere Montaj Operatörü aranmaktadır.
Sektörün öncü firmaları arasında yer alan Ceviz Bilişim, gücüne güç katacak PHP Yazılım Uzmanı arıyor.
Firmamızda görevlendirilmek üzere Sistem Destek Elemanı alınacaktır.
Merterde yeni açılan kadın toptan satış mağazamızda çalışacak Kasiyer alınacaktır.
*Telefon ile randevu alarak, yüz yüze müşteri görüşmeleri planlamak ,*Bireysel emeklilik ve hayat sigortası konularında ürün tanıtımını ve satışını gerçekleştirmek,*Müşteri portföyünü korumak, geliştirmek ve satış sonrası danışmanlık hizmeti vererek, müşterimemnuniyetinin devamlılığını sağlamak üzere Birikim Güvence Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.
Esenyurt Akçaburgazda kumaş apre firmamıza tekstil sektöründe çalışmak üzere Ön Muhasebeci aranmaktadır.
Bilgisayarlı ayak analizi sonucu kişiye özel tabanlık yapmak için şirketimizde çalışmak üzere Protez Ortez Teknikeri aramaktayız.
İvedik osb. de 10 Yıldır Çocuk oyun parkı ve kent mobilyaları üretimi yapan firmamızda çalışmak üzere; Satış Elemanı aramaktayız.Telefon ve mail yolu ile gelen teklif taleplerine dönüş yapacak, takibini sağlayıp satışı gerçekleştirecek,Gelen müşteriler teklif hazırlayıp satışı gerçekleştirecek,Tercihen Peyzaj, Metalurji, Makine, Ağaç İşleri, Orman Endüstrisi, tasarım, Mobilya dekorasyon vb. Mimarlık, Mühendislik veya Teknik bölümlerden mezun.
Bünyemizde bulunan yayınlarımızın ve müşterilerimizin sosyal medya hesaplarını yönetecek aynı zamanda içerik oluşturup görsellerini hazırlayabilecek nitelikte personel arayışımız mevcuttur.İş tanımıDijital dünyada varolmanın amacını ve bunun için neler yapılması gerektiğini bilen,Sosyal medya araçlarının aktif kullanılması ve yönetilmesi (Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Youtube vb.),Sosyal medyada takipçilerden gelen yorum ve mesajların karşılanması, ilgili birimlerle koordineli çalışılarak, cevaplanması.Dijital trendler takip edilerek yeni içerik türleri ve paylaşım formatları geliştirilmesi,İlgili tasarım araçlarıyla (Photoshop, Illustrator, After Effects) ile yaratıcı, etkili ve dikkat çekici görsel materyaller hazırlanması ve tüm sosyal platformlarda paylaşılması.
İzmir İli Karabağlar İlçesinde bulunan Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimimizde hizmet verdiğimiz firmalarda görevlendirilecek, A Sınıfı ya da B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı takım arkadaşı arayışımız bulunmaktadır.
Sigorta Saha Satış Temsilcisi arıyoruz.
Şirketimizde çalışacak Sekreter aramaktayız.Çalışma saatleri : 9:30 - 18:30 ( NİLÜFER - GÖRÜKLE )
Makine Mühendisi alınacaktır.
Logo programını bilen, office programlarını bilen, çek senet takibi, Ba-BS mutabakat,e fatura bilen Diksiyonu düzgün, en az 2 yıl deneyimli Ofise gelen misafirleri karşılayacak çay kahve ikramı yapacakÖn Muhasebe-Sekreter alımı yapılacaktır.3000TL. Maaş +500 TL. yemek ücreti toplam 3500TL.verilecektir.
Firmamızda görevlendirilmek üzere Yönetici Asistanı aranmaktadır.
Firmamızda görevlendirilmek üzere Ön Muhasebe Elemanı aranmaktadır.Hafta içi09.00-17.30 saatleri arasında çalışacak
Muratpaşa / Larada bulunan ofisimizde görev almak üzere Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi aranmaktadır.
İstanbul - Fatihde ki 4 yıldızlı otelimizde görevlendirilmek üzere Kat Hizmetleri Elemanı aranmaktadır.
Şirketimizin bünyesinde çalıştırılmak üzere profil kaynağı yapabilecek 2 sınıf Gaz Altı Kaynakçısı aranmaktadır.servis: körfez eşme arasında d -100 karayolu üzerinde yapılacaktır.
Çağrı merkezimizde görevlendirilmek üzere Satış Elemanı aranmaktadır.EYÜP/ Ayvansaray (canlı yayın reklamlarından gelen cağrıyı karşılama) Çalışanlarının ve Müşterilerinin memnuniyeti vizyonu ile hedeflerine koşan AKILLI TV & 363 TV Çağrı Merkezi / Tele Satış sektöründe yenilikçi ve kurumsal yaklaşımla hizmet vermektedir. Çalışma Saatleri : Hafta içi 09:00/18:00 Cumartesi ve Pazar 09:00/18:00 Hafta içi 1 gün izinMaaş (asgari ücret) +SGK+Yemek
Kitap Kırtasiye ve oyuncak mağazamızda satış ve kasadan sorumlu olacak Mağaza Satış Elemanı aranmaktadır.
Firmamızda görevlendirilmek üzere Muhasebe Meslek Elemanı aranmaktadır.
Etimesgutta bulunan kursumuza LGS ve YKS dersleri verebilecek Matematik Öğretmeni aranmaktadır.