Göğüs Hastalıkları Uzmanı aranmaktadır.Hastanemizde görevlendirilmek üzere; Göğüs Hastalıkları alanında Uzman olan Göğüs Hastalıkları Uzmanı aranmaktadır.***Sadece cvbenim.com üzerinden yapılan başvurular kabul edilecektir. ***Telefonla başvurular kabul edilmeyecektir.
Kopyalama merkezi veya Matbaa Tecrübesi olan ve grafik programlarını orta veya iyi derecede bilen genç dinamik işini severek yapacak güleryüzlü çalışma arkadaşları arıyoruz. Kopyalama merkezi (copycenter) - Ozalit-Dijital baskı mantığını çözmüş daha önce Copycenter Makinelerine ve Dijital Reklam Baskı makinelerinde Kullanmış Çalışkan ve Güvenilir arkadaşlarımızın ile ve çalışmak istiyoruz. Çok sık iş değiştirmemiş askerliğini yapmış uzun süre çalışmak niyetinde olabilecekler tercih edilir.. Firmamız İstanbul Beyoğlu Taksim Meydanına Çok yakındır. Ulaşım sorunu Yaşamadan gelebilecek arkadaşlarımızın şahsi başvuruları değerlendirilecektir..
FİRMAMIZIN İŞÇİ SERVİSİ ARACINI KULLANABİLECEK SRC BELGELİ SERVİŞ ŞÖFÖRÜ ALINACAKTIR. İKAMET OLARAK KARATAŞ BÖLGESİ OLMASI TERCİHİMİZDİR. MÜRACAATLARIN ŞAHSEN YAPILMASI GEREKMEKTEDİR.
Ankara Bağlıca'da hizmet vermekte altyapı proje ofisimizde görevlendirilmek üzere; - Üniversitelerin inşaat / çevre mühendisliği bölümlerinden mezun, - İyi derecede office programları ve AutoCAD bilgisine sahip, - İngilizce bilen, - Tercihen altyapı projeleri konusunda deneyimli, - Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi olmayan, - İnsan ilişkilerinde başarılı çalışma arkadaşı aranmaktadır. Başvurular CV ile yapılacaktır.
Barkod Otomasyon sektöründe yazılım şirketi olarak faaliyet gösteren firmamızın Maltepe ofisinde görev alacak "Ofis Sekreteri" aramaktayız. -Diksiyonu düzgün, prezantabl -Dış görünüşüne özen gösteren -Sözlü ve yazılı iletişim becerisi yüksek -İnsan ilişkilerinde güçlü, doğal, başarılı, güler yüzlü ve programlı -Temsil yeteneği yüksek ve iyi bir problem çözücü -Dikkatli, sistemli ve düzenli çalışmayı prensip edinmiş -Planlama ve organizasyon yeteneği yüksek -Özgüven ve sorumluluğa sahip -Bilgisayar kullanabilen -Sosyal medya kullanımı hakkında tecrübeli -Grafik programlarına hakim veya web sitesi hakkında bilgi sahibi olan -İstanbul Anadolu yakasında Maltepe de ikamet eden veya Maltepe bölgesine ulaşımı kolay olan Şartlarımız; -Maaş, SSK, Yemek, ofis içerisinde gün içerisinde çikolata, çerez, sıcak ve soğuk içecek ikram -Mesai saatleri hafta içi 08:30-18:30 Cumartesi 08:30-14:00 Kendinizi geliştirmek ve huzurlu bir ofis ortamında çalışmak istiyorsanız. Genç ve dinamik ekibimizde yer almak istiyorsanız, güncel öz geçmiş ile birlikte bu ilana başvurabilirsiniz.
2010 yılında Türkiyede faaliyetine başlayan; Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrikanın lider Türk sağlık markası ClinicExpert olarak, ekibimizi genişletmek üzere Temizlik Personeli aramaktayız.
Bireysel ve kurumsal müşteri portföyü oluşturacak, Tercihen Call-Center ya da saha satış deneyimi olan Çeşitli kanallar üzerinden yeni müşteri kazandırabilecek, tercihen müşteri portföyü olan,Aktif Saha çalışması yapabilecek,Tercihen Beylikdüzü bölgesinde oturan ya da ulaşım sorunu olmayan,Emlakçı değil Satış ve Kiralama Uzmanı takım arkadaşları aranmaktadır.
Teknik Satış Temsilcisi aranmaktadır.İş Tanımı;Fabrika Makine üreticilerine, imalatlarımız olan Sensor, Solid, State, Relay ve Encoder ürünlerini tanıtmak ve bu tanıtım dönüşlerini çok iyi bir şekilde takip edecek çalışma arkadaşları aranmaktadır.Not : Araç kullanımında iyi değilseniz lütfen başvuruda bulunmayınız.
Şirketimiz bünyesinde tam zamanlı çalışacak. Su şartlandırmasında çalışacak çevre mühendisleri vaya Kimyagerler alınacaktır..
Beylikdüzündeki polikliniğimizde çalışacak en az 2 yıl deneyimli Podiatrist (Ayak Sağlığı) aranıyor.
Resepsiyonist aranmaktadır.***Sadece cvbenim.com üzerinden yapılan başvurular kabul edilecektir. ***Telefonla başvurular kabul edilmeyecektir.
-WORD-EXCELL KULLANMASINI BİLEN. ANALİZ YETENEĞİNE SAHİP, KRİZ YÖNETİMİNE HAKİM, VERİLEN GÖREVİ ÖZVERİYLE YERİNE GETİREN, ÇÖZÜM ODAKLI, TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN, TELEFON TRAFİĞİNİ YÖNETMEYE YARDIMCI OLABİLECEK, ÇALIŞMA PRENSİBİNE VE İŞ AHLAKINA SAHİP ARKADAŞLAR ARAMAKTAYIZ.
RADİKAL EĞİTİM KURUMLARINDA KONAK ŞUBEMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE REHBER ÖĞRETMEN ALINACAKTIR.
Bahçıvan aranmaktadır. Projemizde görev alacak; nitelikli, işini severek yapan Bahçıvan alınacaktır. Ağaç ve çiçeklerin budama bakım ve ilaçlamasını yapabilecek, Belirli aralıklarda çimleri biçebilecek, Mevsimine uygun çiçekleri dikmek, sulamak ve bakımını yapabilecek, Mesleği ile alakalı makine ve el aletlerini kullanabilen,
Ön Muhasebe Sorumlusu Alışların Girişleri ve Takibi Firmalar ile Cari Takibi Borç/Alacak Takibi Ms Office Programlarına Hakim (Özelikle Excel) Verilen Yetki, Sorumluluğu Taşıma Beceri ve Kapasitesi Olan, Başarı ve Sonuç Odaklı Çalışabilen Bay veya Bayan Elemanlar Not: Tercihen yakın İkamet eden Arkadaşlara Öncelik verilecek.
ALANINDA TECRÜBELİ TÜRKÇE VE EDEBİYAT ÖĞRETMENİ ARIYORUZ.
ÖĞRENCİ VELİSİ VE PERSONEL GÖRÜŞMELERİNDE,İKİLİ İLİŞKİLERDE İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK; DATA ARAMALARI YAPARAK BUNLARIN TAKİBİNİ KURUMUN İŞLETMESİNE DİREK KATKIDA BULUNABİLECEK ŞEKİLDE SÜRDÜREBİLECEK,UZUN SÜRE İŞ DEVAMLILIĞI DÜŞÜNEN,09:00-19:30 MESAİ SAATLERİNE UYGUN ÇALIŞABİLECEK PERSONEL ALINACAKTIR.BAŞVURU CV LERİNİN RESİMLİ OLMASI GEREKLİDİR.
MC ULUSLARARASI TAŞIMACILIK LOJİSTİK firmamızda çalıştırılmak üzere; İngilizce bilen deneyimli ikili ilişkileri kuvvetli ikna kabiliyeti yüksek 22-35 yaş arası ofice programlarına hakim seyahat engeli olmayan BAYAN eleman alınacaktır.
Firmamızda istihdam edilmek üzere Büro Elemanı/Sekreter alınacaktır. Müracaatların şahsen yapılması rica olunur.
müşavirliğini yapmakta olduğumuz inşaat firmasına inşaat konusunda deneyimli mali müşavir alınacaktır.