Afyonda Faaliyet gösteren işletmemizde araç üzerinde olumsuz tüm etken unsurları tespit ederek rapor halinde araç alıcı ve satıcısına bildirmekte olan tarafsız hizmet veren bir kuruluş.Mesleki konumda uzman ve araç üzerinde değişen, boyanan ve hasar alan parçalarda tespit etmiş olduğu tüm olumsuz etkenleri sorumluluk dahilinde raporlayarak hazır hale getirmek üzere Kaporta Boya Ustası arayışımız bulunmaktadır.İlgili adayların başvurularını bekliyoruz.
İngilizce bilen daha önceden benzer departmanda çalışmış mağazada ve sahada satış yapabilecek müşteri satış personeli aramaktayız.
Ekibimize katılmak üzere İş Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.İş Tanımı:İş güvenliği ile ilgili mevzuatlara uygun olarak gerekli çalışmaları yapmak,İş sağlığı ve güvenliği mevcut ve ilerde oluşabilecek durumlarla ilgili risk değerlendirmeleri yapmak,Önleyici çalışmaları yaparak kazanın olmadan önlenmesi ile ilgili gerekli eğitimleri vermek, planları yapmak,İş Güvenliği ile ilgili eğitimlerin plan ve organizasyonunu yapmak,İşyerinde yapılması gereken tüm periyodik bakım, kontrol ve ölçümleri planlamak, gerekli organizasyonu yapmak ve uygulanmasını sağlamak,6331 Sayılı İSG Kanunu ve İş Güvenliği Uzmanlarının görev, yetki, sorumluluk ve eğitimleri hakkındaki yönetmelik gereği diğer tüm görevleri yerine getirmek.
Üst yönetimi ve ekibi ile MAIA Luxury Beach Hotel & Spa, profesyonel hizmet kalitesini konuklarına sunmaktadır.
Fulya Mimarlık A.Ş Grup Şirketler Genel Müdürü Asistan İlanıDiksiyonu düzgün,Dış görünümüne özen gösteren,Yöneticisinin telefonlarını yönetebilecek,Mail akışını kontrol edebilecek,Tüm toplantılarda Yöneticisine eşlik edecek,Yöneticisinin günlük programını organize edebilecek,Sosyal medya için fotoğraf video çekebilecek,Toplantı, Lansman organize edebilecek.Yukarıda belirtilen niteliklere haiz olan adayların başvuruda bulunmasını dileriz.Saygılarımızla
Prosafe aş Türkiyede, İstanbul, Kocaeli,Tekirdağ OSGB Merkez yetkisi , Tüm Türkiye Mobil Sağlık Hizmetleri yetkisi olan ve ülke genelinde laboratuvar işletmeleri ile hizmet sunmaktadır. Yüksek kalitede müşteri odaklı sağlık hizmeti sunan ve en son teknolojiyi kullanan güçlü ve profesyonel bir şirket olarak değer yaratma ekibimizin ana oyuncusu olabilmeniz için kişisel gelişiminizi ve deneyim kazanmanızı en üst düzeyde destekleyeceğiz.Türkiyede genişleyen operasyonumuz kapsamında, İstanbul OSGB miz için gelişmeleri takip eden, yeniliklere açık, ekip çalışmasına yatkın adayları aramaktayız.İş Tanımı:Bölgesindeki müşterinin kontrol ve takibini yapıp, etkin müşteri yönetimini gerçekleştirmek,Ziyaret planladığı tüm müşteri portföyünde becerilerini uygulayabilmek,operasyonlar planlanmak,Ekip arkadaşlarına, yöneticilerine bağlı, motivasyonu yüksek ve gelişmeye açık olmak,Rakiplerin satış stratejilerini takip etmek, piyasa gelişmelerini izlemek, pazar taleplerini ortaya çıkartmak,Bölgesi ve ziyaretleriyle ilgili yönetime günlük, haftalık, aylık raporlar sunmak,Düzenlenen toplantı ve kongrelere katılarak aktif rol almak.
Beykent Ginza Corner Plaza binasında yer alan ihracat ofisimizde tam zamanlı çalışmak üzere Beylikdüzü civarında ikamet eden Ofis Sekreteri aranmaktadır.Çalışma Saatleri: Pazartesi-Cuma: 08:30 / 18:30 Cumartesi/Pazar: Kapalı.
Depomuzda çalışacak arkadaşlar arıyoruz.Depo konusunda ve paketleme konusunda deneyimli olması şarttır.Depo yönetimi, raf ürün yönetimi deneyimli olmasını istiyoruz.Ürünlerin stoklanması ve istiflenmesi konusunda deneyimli olması gerekir.Gerektiğinde ürün alımı ve ürün dağıtımı yapması gerekir.Ehliyetli olması tercihimizdir.
Çağrı Merkezi Müşteri TemsilcisiBilsoft Yazılım, 15 yıldır başta ticari programlar olmak üzere KOBİlerin ihtiyaçları doğrultusunda yazılım geliştiren sektörün lider firmalarındandır. Türkiye genelinde 90.000 den fazla firmaya hizmet vermektedir.Firmamızın Düzce Teknoparkta bulunan ofisinde Müşteri Hizmetleri departmanında çalışacak Müşteri Temsilcisi aramaktayız.İş TanımıFirmamızın Düzcede bulunan ofisinde, yazılımlarımız hakkında kullanıcılara bilgi vererek telefonda satış ve pazarlama yapabilecek,Yeni müşteriler bulunması konusunda gerekli faaliyetlere katkı sağlamak,Satış ve pazarlama çalışmalarına katkı sağlamak.Marka imajı ve bilinilirliği ile pazar payının arttırılmasına yönelik çalışmalara katkı sağlamak
Süreli ve tam zamanlı çalışmak üzere sahada görev alacak Periyodik Kontrol Muayene Sorumlusu çalışma arkadaşları aramaktayız.İş Tanımı:Periyodik kontrol ve muayene hizmetleri alanında hizmet vermeyi görev edinerek kurulan Amper Enerji Teknik Kontrol Ölçüm Test ve Analiz Anonim Şirketi iş sağlığı ve güvenliğini korumak adına yıllarca deneyimlediği tecrübesiyle Türkak tarafından akredite edilmiş A Tipi bir Muayene kuruluşudur.Her zaman öğrenmeye devam eden dinamik yapımız, sektörel değişiklikleri takip edip, uyum sağlamamızı beraberinde getirmektedir.Mevzuata hakim, değişken standartları analiz eden ve hızlı aksiyon alabilen kadromuzla siz değerli müşterilerimize elektrik ve mekanik alanlarında ölçüm ve muayene hizmetleri vermeye devam ediyoruz.Elektriksel ve mekanik ölçümler konusunda hizmet veren TÜRKAKtan akredite firmamızda elektrik ölçümlerini gerçekleştirmek üzere saha ölçüm personelleri aranmaktadır.
Havuz Ekipmanları imalatı yapan firmamıza Teknik Ressam aramaktayız.
Kalıp üzerine daha önce çalışmış iş akışına sahip profesyonel Frezeci çalışma arkadaşları aramaktayız
Firmamıza Pazarlama Temsilcisi aramaktayız.Firmamız Başakşehirde yer almaktadır.İş Tanımı:Şirket hedef satışlarına göre ilerlemek ,Ürünlerimizin pazardaki pazar payını arttırmak,Yeni müşteriler bulmak ve müşterilerle sürekli iletişim halinde olmak.Çalışma günleri ve saatleri: Pazartesi - Cuma (09:00 - 18:00)Cumartesi (09:00-17:00)
Kurtköy deki diş kiniğimizde yemek ve temizlik işlerini yapacak eleman aranıyor.
Metal talaşlı atölye niteliğinde bir imalathaneyiz. makine ve ekipmanlarını imal etmek genel ilgi alanımız iken, sektör olarak yumuşak lifli, yani kağıt peçete gibi, tuvalet kağıtları gibi ürünleri imal edebilecek makinelerin ve ekipmanlarının imalatını yapıyoruz. atölyemizi kurarken hedeflediğimiz tamına yakını ihracat olarak düşündüğümüz iş hacmimizi bu hedefte tutmaktayız.Müşterilerimizin tamamına yakını uluslar arasıdır. Yurt dışı olan bu temaslarımızın büyük kısmı da Arapçanın konuşulduğu ülkelere dayalıdır.Tercüman olarak iş paylaşacağımız mesai arkadaşımızın Arapça konuşurken yada yazışırken zorluk yaşamasını istemiyoruz.İş sadakati, iyi niyet, açık sözlülük, çalışkanlık mesai arkadaşımız da görmek istediğimiz ana niteliklerdir.Profesyonel hayata yönelik, bilgi, beceri tecrübe, eğitim gibi öğrenilebilir faktörlerişe dahil olunduktan sonra tarafımızdan karşılanır.Halen birlikte çalışmakta olduğumuz kısıtlı kadromuzu, uzun yıllar birlikte çalışan bilgili, tecrübeli, ehliyetli kişiler oluştururlar.Böyle bir kadroya da dahil etmeyi düşüneceğimiz her pozisyona uzun soluklu arkadaşlar düşünürüz.
İbrahimli Duisburg Bulvarındaki ofisimizde çalışmak üzere çay ve temizlik işlerine bakabilecek kadın eleman alınacaktır.Çalışma saatlerimiz 08:00-18:30 arasıdır. Cumartesi, pazar ve resmi tatillerde çalışmıyoruz.Maaş 1500+Yol+Yemek verilecektir. SGK yapılacaktır.
İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında bulunan asansör ve yürüyen merdiven servis ağımızdaki ünitelerde arıza bakım, revizyon departmanlarında görev yapacak Asansör Bakım ve Onarım Ustası aramaktayız.Tercihen Mesleki Yeterlilik Belge sahibi ya da Teknik/Meslek Lisesi Elektrik, Elektronik, Asansör bölümlerinden mezun,Asansör sektöründe tecrübeli ve uzun vadeli çalışmayı düşünen,Askerlik hizmetini tamamlamış,Ehliyeti olan ve aktif olarak araç kullanabilenTeknisyen, Tekniker, Öğretmen, ( Arıza Bakım, Revizyon usta ve yardımcı ) takım arkadaşları arıyoruz.
1. Tedarikten gelecek parçaya göre onarım sırasındaki araçları planlamak,2. Kaportanın genel düzeni, çalışma durumunu ayarlamak, hasar danışmanları sürekli iletişimde olmak,3. Tüm parça sorumluluğu, kaporta düzeni, sırada bekleyen araçlarını onarım takibi v.s. gibi görevlerin tamamını üstlenmek,
Savunma sanayi ve enerji sektörü gibi ileri teknoloji gerekliliği olan alanlarda tasarım-test kontrol-üretim içerikli projeler yürüten ve ileri düzey imalat çözümleri sunan şirketimizin Ankara İvedik OSB de bulunan üretim atölyesinde çalıştırılmak üzere Makine Teknisyeni çalışma arkadaşı aramaktayız. İş Tanımı:· Mekanik montaj ve/veya bakım faaliyetlerinin yürütülmesi,· Proje kaynak prosedürlerine uygun kaynak süreçlerini uygulamak,· Ürünün şartlara uygun olarak üretimini sağlamak,· Ürünlerin ölçme ve değerlendirilmesi için gerekli test ve deneylerin yapılmasını sağlamak,· Üretim Sahasının temizliği ve düzenini sağlamak.
Müşteri Temsilcisi Firmamız bünyesinde ,Sektörün öncü firmaları adına evden telefon yoluyla tanıtım, anket ya da satış yapacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcileri alımı gerçekleştirilecektir.Evden çalışma gerçekleştirecek Satış zorunluluğu bulunmamaktadır.Sabırlı çalışabilecek personel adaylarımızın başvurularını bekliyoruz. Türkiye Geneli HOME OFFİCE çalışacak personel alımları gerçekleştirilecektir. Çalışmamız için, evinizde bilgisayar ve internet olması gerekmektedir.